Inapoi la Cautare

NORMĂ din /2006


de evaluare a furnizorilor de investigaţii medicale paraclinice - radiologie şi imagistica medicală


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 14.09.2010 și 17.02.2015 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Doriti o forma actualizata ,valabilă între 14.09.2010 și 17.02.2015 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    CAP. I

    Condiţii generale

    ART. 1

    (1) În procesul de evaluare a furnizorilor de investigatii medicale paraclinice - radiologie şi imagistica medicală intra furnizorii de investigatii medicale paraclinice - radiologie şi imagistica medicală inregistrati în registrul unic al cabinetelor medicale şi care sunt organizaţi conform Ordonantei Guvernului nr. 124/1998, aprobata cu modificari prin Legea nr. 629/2001, furnizorii de investigatii medicale paraclinice - radiologie şi imagistica medicală din ambulatoriile de specialitate din structura spitalelor inclusiv ale celor din ministerele şi instituţiile cu retele sanitare proprii, furnizorii de investigatii medicale paraclinice - radiologie şi imagistica medicală din unităţi sanitare cu sau fără personalitate juridica inclusiv cele din ministerele şi instituţiile cu retele sanitare proprii. Procesul de evaluare se realizează conform standardelor prevăzute în Anexa 30 şi metodologiei de evaluare.

    (2) Punctele de lucru ale furnizorilor de investigatii medicale paraclinice - radiologie şi imagistica medicală se evalueaza conform standardelor şi metodologiei aplicate furnizorilor de investigatii medicale paraclinice - radiologie şi imagistica medicală.

    (3) În prezentele norme metodologice, casele de asigurări de sănătate judetene, Casa de Asigurari de Sănătate a Municipiului Bucureşti, Casa de Asigurari de Sănătate a Armatei, Ordinii Publice, Sigurantei Naţionale şi Autorităţii Judecatoresti precum şi Casa de Asigurari de Sănătate a Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului sunt numite în continuare case de asigurări de sănătate.

    (4) În prezentele norme metodologice, Comisiile Judetene de Evaluare a Furnizorilor de Investigatii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagistica Medicală, Comisia de Evaluare a Furnizorilor de Investigatii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagistica Medicală a Municipiului Bucureşti, Comisia de Evaluare a Furnizorilor de Investigatii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagistica Medicală a Armatei, Ordinii Publice, Sigurantei Naţionale şi Autorităţii Judecatoresti şi Comisia de Evaluare a Furnizorilor de Investigatii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagistica Medicală a Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului denumite în continuare comisii de evaluare a furnizorilor de investigatii medicale paraclinice - radiologie şi imagistica medicală, CEFIRIM, sunt subordonate Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Furnizorilor de Investigatii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagistica Medicală denumita în continuare SCNEFIRIM.

    ART. 2

    Evaluarea furnizorilor de investigatii medicale paraclinice - radiologie şi imagistica medicală se face de către Comisiile Judetene de Evaluare a Furnizorilor de Investigatii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagistica Medicală, respectiv Comisia de Evaluare a Furnizorilor de Investigatii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagistica Medicală a Municipiului Bucureşti, în functie de judeţul unde se afla furnizorul de Investigatii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagistica Medicală. Sediul acestor comisii se afla la serviciul/compartimentul evaluare al Casei de Asigurari de Sănătate.

    ART. 3

    Casa de Asigurari de Sănătate a Armatei, Ordinii Publice, Sigurantei Naţionale şi Autorităţii Judecatoresti precum şi Casa de Asigurari de Sănătate a Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului îşi organizeaza comisii de evaluare proprii pentru a evalua numai furnizorii de investigatii medicale paraclinice - radiologie şi imagistica medicală aflati în contract exclusiv cu aceste case de asigurări de sănătate sau ce doresc să între în relaţie contractuala cu acestea.

    ART. 4

    Pentru furnizorii de investigatii medicale paraclinice - radiologie şi imagistica medicală care doresc sa incheie contracte de furnizare de investigatii medicale şi cu Casa de Asigurari de Sănătate a Armatei, Ordinii Publice, Sigurantei Naţionale şi Autorităţii Judecatoresti precum şi cu Casa de Asigurari de Sănătate a Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului şi sunt deja evaluaţi prin comisiile judetene de evaluare sau a Municipiului Bucureşti, aceste case de asigurări de sănătate iau în considerare deciziile de evaluare emise de Comisiile Judetene de Evaluare a Furnizorilor de Investigatii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagistica Medicală şi Comisia de Evaluare a Furnizorilor de Investigatii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagistica Medicală a Municipiului Bucureşti.

    ART. 5

    Comisiile de Evaluare a Furnizorilor de Investigatii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagistica Medicală sunt subordonate Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Furnizorilor de Investigatii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagistica Medicală.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic