Inapoi la Cautare

NORMĂ din /2006


de evaluare a cabinetelor de medicina dentara


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 14.09.2010 și 17.02.2015 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Doriti o forma actualizata ,valabilă între 14.09.2010 și 17.02.2015 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    CAP. I

    Condiţii generale

    ART. 1

    (1) În procesul de evaluare a cabinetelor de medicina dentara intra numai cabinetele de medicina dentara care funcţionează în circuit deschis, înregistrate în registrul unic al cabinetelor de medicina dentara, numite în continuare furnizori şi care sunt organizate conform Ordonantei Guvernului nr. 124/1998 privind organizarea şi functionarea cabinetelor medicale, aprobata cu modificari prin Legea nr. 629/2001. Procesul de evaluare se realizează conform standardelor prevăzute în Anexa 29 şi metodologiei de evaluare.

    (2) Punctele de lucru ale cabinetelor de medicina dentara se evalueaza conform standardelor şi metodologiei aplicate cabinetelor de medicina dentara.

    (3) În prezentele norme metodologice, casele de asigurări de sănătate judetene, Casa de Asigurari de Sănătate a Municipiului Bucureşti, Casa de Asigurari de Sănătate a Armatei, Ordinii Publice, Sigurantei Naţionale şi Autorităţii Judecatoresti precum şi Casa de Asigurari de Sănătate a Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului sunt numite în continuare case de asigurări de sănătate.

    (4) În prezentele norme metodologice, Comisiile Judetene de Evaluare a Cabinetelor de Medicina Dentara, Comisia de Evaluare a Cabinetelor de Medicina Dentara a Municipiului Bucureşti, Comisia de Evaluare a Cabinetelor de Medicina Dentara a Armatei, Ordinii Publice, Sigurantei Naţionale şi Autorităţii Judecatoresti şi Comisia de Evaluare a Cabinetelor de Medicina Dentara a Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului denumite în continuare comisii de evaluare a cabinetelor de medicina dentara, CECMD, sunt subordonate Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Cabinetelor de Medicina Dentara denumita în continuare SCNECMD.

    ART. 2

    Evaluarea cabinetelor de medicina dentara se face de către comisiile judetene de evaluare a cabinetelor de medicina dentara, respectiv Comisia de Evaluare a Cabinetelor de Medicina Dentara a Municipiului Bucureşti, în functie de judeţul unde se afla cabinetul de medicina dentara. Sediul acestor comisii se afla la serviciul/compartimentul evaluare al casei de asigurări de sănătate.

    ART. 3

    Casa de Asigurari de Sănătate a Armatei, Ordinii Publice, Sigurantei Naţionale şi Autorităţii Judecatoresti precum şi Casa de Asigurari de Sănătate a Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului îşi organizeaza comisii de evaluare proprii pentru a evalua numai cabinetele de medicina dentara aflate în contract exclusiv cu aceste case de asigurări de sănătate sau ce doresc să între în relaţie contractuala cu acestea.

    ART. 4

    Pentru cabinetele de medicina dentara care doresc sa incheie contracte de furnizare de servicii şi cu Casa de Asigurari de Sănătate a Armatei, Ordinii Publice, Sigurantei Naţionale şi Autorităţii Judecatoresti precum şi cu Casa de Asigurari de Sănătate a Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului şi au fost deja evaluate prin comisiile judetene de evaluare sau a Municipiului Bucureşti, aceste case de asigurări de sănătate iau în considerare deciziile de evaluare emise de comisiile judetene de evaluare a cabinetelor de medicina dentara şi Comisia de Evaluare a Cabinetelor de Medicina Dentara a Municipiului Bucureşti.

    ART. 5

    Comisiile de evaluare a cabinetelor de medicina dentara sunt subordonate Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Cabinetelor de Medicina Dentara.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic