Inapoi la Cautare

NORMĂ din /2006


de evaluare a furnizorilor de îngrijiri medicale la domiciliu


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 14.09.2010 și 17.02.2015 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Doriti o forma actualizata ,valabilă între 14.09.2010 și 17.02.2015 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    CAP. I

    Condiţii generale

    ART. 1

    (1) În procesul de evaluare a furnizorilor de ingrijiri medicale la domiciliu intra numai furnizorii autorizati de Ministerul Sănătăţii Publice. Procesul de evaluare se realizează conform standardelor prevăzute în Anexa 27 şi metodologiei de evaluare.

    (2) Punctele de lucru ale furnizorilor de ingrijiri medicale la domiciliu se evalueaza conform normelor metodologice pentru evaluarea furnizorilor de ingrijiri medicale la domiciliu.

    (3) În prezentele norme metodologice, casele de asigurări de sănătate judetene, Casa de Asigurari de Sănătate a Municipiului Bucureşti, Casa de Asigurari de Sănătate a Armatei, Ordinii Publice, Sigurantei Naţionale şi Autorităţii Judecatoresti precum şi Casa de Asigurari de Sănătate a Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului sunt numite în continuare case de asigurări de sănătate.

    (4) În prezentele norme metodologice, Comisiile Judetene de Evaluare a Furnizorilor de Ingrijiri la Domiciliu, Comisia de Evaluare a Furnizorilor de Ingrijiri la Domiciliu a Municipiului Bucureşti, Comisia de Evaluare a Furnizorilor de Ingrijiri la Domiciliu a Armatei, Ordinii Publice, Sigurantei Naţionale şi Autorităţii Judecatoresti şi Comisia de Evaluare a Furnizorilor de Ingrijiri la Domiciliu a Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului denumite în continuare comisii de evaluare a furnizorilor de ingrijiri medicale la domiciliu, CEFID, sunt subordonate Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Furnizorilor de Ingrijiri la Domiciliu, denumita în continuare SCNEFID.

    ART. 2

    Evaluarea furnizorilor de ingrijiri medicale la domiciliu se face de către comisiile judetene de evaluare a furnizorilor de ingrijiri la domiciliu, respectiv Comisia de Evaluare a Furnizorilor de Ingrijiri la Domiciliu a Municipiului Bucureşti, în functie de judeţul unde se afla furnizorul de ingrijiri medicale la domiciliu. Sediul acestor comisii se afla la serviciul/compartimentul evaluare al casei de asigurări de sănătate.

    ART. 3

    Casa de Asigurari de Sănătate a Armatei, Ordinii Publice, Sigurantei Naţionale şi Autorităţii Judecatoresti precum şi Casa de Asigurari de Sănătate a Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului îşi organizeaza comisii de evaluare proprii pentru a evalua numai furnizorii aflati în contract exclusiv cu aceste case de asigurări de sănătate sau ce doresc să între în relaţie contractuala cu acestea.

    ART. 4

    Pentru furnizorii care doresc sa incheie contracte de furnizare de servicii şi cu Casa de Asigurari de Sănătate a Armatei, Ordinii Publice, Sigurantei Naţionale şi Autorităţii Judecatoresti precum şi cu Casa de Asigurari de Sănătate a Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului şi au fost deja evaluaţi prin comisiile de evaluare judetene sau a Municipiului Bucureşti, aceste case de asigurări de sănătate iau în considerare deciziile de evaluare emise de comisiile judetene de evaluare a furnizorilor de ingrijiri la domiciliu sau Comisia de Evaluare a Furnizorilor de Ingrijiri la Domiciliu a Municipiului Bucureşti.

    ART. 5

    Comisiile de evaluare a furnizorilor de ingrijiri la domiciliu sunt subordonate Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Furnizorilor de Ingrijiri la Domiciliu.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic