Inapoi la Cautare

NORMĂ din /2006


privind modul de utilizare şi justificare a sumei forfetare aferente cheltuielilor efectuate de deputaţi şi senatori în circumscripţiile electorale


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 08.06.2006 și 09.07.2013 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 08.06.2006 și 09.07.2013 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    ART. 2

    (1) Fondul se constituie lunar, global şi separat pentru fiecare deputat sau senator, ţinându-se seama de numărul deputaţilor sau al senatorilor din luna respectivă.

    (2) Constituirea fondului se face din fondul global, începând cu data întrunirii legale a Camerei Deputaţilor/Senatului, sub condiţia validării alegerii şi a depunerii jurământului; deputaţilor/senatorilor care intră în exercitarea mandatului în cursul legislaturii li se constituie fondul de cheltuieli de la data validării şi depunerii jurământului.

    (3) Fondul nu se mai constituie pentru deputatul sau senatorul care pierde calitatea în caz de demisie, de pierdere a drepturilor electorale, de incompatibilitate ori deces, începând cu luna următoare celei în care are loc evenimentul respectiv.

    ART. 4

    Evidenţa constituirii şi utilizării fondului se ţine pe fiecare deputat sau senator de către Direcţia decontărilor pentru deputaţi din cadrul Secretariatului general al Camerei Deputaţilor, respectiv Direcţia birouri senatoriale din cadrul Secretariatului general al Senatului.

    CAP. III

    Organizarea activităţii în circumscripţiile electorale

    ART. 5

    (1) Deputaţii şi senatorii pot organiza birouri parlamentare în circumscripţiile electorale, potrivit legii, după cum urmează:

    a) prin asocierea deputaţilor, respectiv a senatorilor aleşi în aceeaşi circumscripţie electorală, pe baza criteriilor stabilite de aceştia;

    b) separat, fiecărui deputat sau senator;

    c) în alte circumscripţii electorale, la solicitarea partidelor politice pe lista cărora au candidat, cu aprobarea Biroului permanent al Camerei Deputaţilor şi al Senatului.

    (2) Asocierea se face pe baza unui contract scris, conform modelului prevăzut în anexa nr. 4, convenit între deputaţii, respectiv senatorii, care se asociază; contractul de asociere se încheie pe perioada anului bugetar.

    (3) Contractul de asociere poate înceta, înainte de expirarea duratei pentru care s-a încheiat, numai în cazuri justificate cu informarea şi avizarea prealabilă a chestorului desemnat de Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, respectiv al Senatului.

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic