Inapoi la Cautare

METODOLOGIE din /2014


de atribuire în administrare şi custodie a ariilor naturale protejate


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 02.08.2017 și 18.12.2017 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 02.08.2017 și 18.12.2017 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    CAP. I

    Dispoziţii generale

    ART. 1

    Prezenta metodologie stabileşte modul de organizare şi desfăşurare a procedurii de atribuire în administrare şi custodie a ariilor naturale protejate, astfel cum sunt prevăzute la art. 5 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei şi faunei sălbatice, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 49/2011, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 2

    În sensul prevederilor prezentei metodologii, prin autoritate responsabilă se înţelege autoritatea publică centrală pentru protecţia mediului în cazul ariilor naturale protejate care necesită structuri de administrare proprii sau Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului pentru ariile naturale care se atribuie în custodie.

    ART. 3

    În termen de 6 luni de la data intrării în vigoare a prezentului ordin, administratorii şi custozii desemnaţi anterior sunt obligaţi să prezinte autorităţii responsabile un raport care trebuie să cuprindă descrierea activităţii desfăşurate şi modul de îndeplinire a obligaţiilor contractuale, inclusiv obligaţiile asumate în dosarul de atribuire în administrare sau custodie.

    ART. 4

    Persoanele care au calitatea de observator în cadrul comisiilor de evaluare/contestaţii a dosarelor de candidatură pentru atribuirea în administrare/custodie pot emite puncte de vedere cu privire la modul de desfăşurare a activităţii comisiilor, pe care le transmit acestora, precum şi rapoarte care vor fi aduse la cunoştinţa conducătorului autorităţii responsabile.

    CAP. II

    Atribuirea în administrare a ariilor naturale protejate

    ART. 5

    (1) Ariile naturale protejate care necesită structuri de administrare proprii se atribuie în administrare de către autoritatea publică centrală pentru protecţia mediului, denumită în continuare autoritatea responsabilă, pe bază de contract de administrare.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic