Inapoi la Cautare

METODOLOGIE din /2007


de distribuire a sumelor reprezentând obligaţii fiscale datorate bugetului Fondului pentru mediu, plătite de contribuabili în contul unic al Administraţiei Fondului pentru Mediu, de distribuire a sumelor reprezentând obligaţii fiscale restante înregistrate de către aceştia la bugetul Fondului pentru mediu la data de 31 decembrie 2007 şi de stingere a acestora


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 24.01.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (24.01.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    CAP. I

    Distribuirea sumelor plătite integral şi la termenele legale de către contribuabilii care nu înregistrează obligaţii fiscale restante şi stingerea acestora

    1. Suma virată în contul unic, reprezentând obligaţii fiscale datorate bugetului Fondului pentru mediu, se distribuie de către Administraţia Fondului pentru Mediu pe tipuri de obligaţii fiscale datorate, conform sumelor stabilite în titlurile de creanţă emise în condiţiile legii şi pentru care se efectuează plata. Distribuirea astfel efectuată va sta la baza stingerii obligaţiilor fiscale respective.

    2. După efectuarea distribuirii, Administraţia Fondului pentru Mediu va efectua stingerea obligaţiilor fiscale ale contribuabililor conform prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

    CAP. II

    Distribuirea sumelor plătite de contribuabilii care înregistrează obligaţii fiscale restante, precum şi a celor plătite în cuantum mai mic decât obligaţiile fiscale datorate şi stingerea acestora

    3. În situaţia în care contribuabilii care au efectuat plata în contul unic înregistrează obligaţii fiscale restante la bugetul Fondului pentru mediu, Administraţia Fondului pentru Mediu va proceda la distribuirea sumelor achitate pe tipuri de obligaţii fiscale datorate, proporţional cu obligaţiile fiscale datorate. Stingerea sumelor distribuite pe tipuri de obligaţii fiscale datorate va fi efectuată de Administraţia Fondului pentru Mediu conform Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

    CAP. III

    Distribuirea sumelor plătite de contribuabilii care efectuează plata în contul unic în cuantum mai mare decât suma obligaţiilor fiscale datorate şi stingerea acestora

    4. În situaţia în care contribuabilii efectuează o plată în contul unic în cuantum mai mare decât cel al obligaţiilor fiscale datorate, curente şi/sau restante, distribuirea sumei se efectuează conform prevederilor prezentei metodologii, până la limita obligaţiilor fiscale înregistrate de către aceştia, iar diferenţa rămasă se înregistrează în acelaşi cont.

    5. După efectuarea distribuirii, Administraţia Fondului pentru Mediu va efectua stingerea obligaţiilor fiscale ale contribuabililor conform prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

    6. Prevederile pct. 4 se aplică în mod corespunzător şi în situaţia în care contribuabilii depun "Declaraţia privind obligaţiile la Fondul pentru mediu" după data de 30, respectiv 31, a lunii în care se fac declararea şi plata. După depunerea declaraţiei, Administraţia Fondului pentru Mediu va proceda la distribuirea şi stingerea sumelor datorate potrivit prezentei metodologii, după caz.

    CAP. IV

    Distribuirea obligaţiilor fiscale restante la data de 31 decembrie 2007

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic