Inapoi la Cautare

METODOLOGIE din /2007


privind transmiterea rapoartelor aferente subprogramelor de sănătate din cadrul Programului naţional de sănătate cu scop curativ*)


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 15.04.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Doriti o forma actualizata , la zi (15.04.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    3.5. Pentru subprogramul "Tratamentul de supleere a functiei renale la bolnavii cu insuficienta renala cronica", casele de asigurări de sănătate monitorizează datele pe fiecare unitate sanitara din sectorul public (conform rapoartelor transmise de unitatile sanitare, verificate şi validate), centralizat pentru toate unitatile sanitare din sectorul public, pe fiecare centru-pilot de furnizare a serviciilor de dializa (conform rapoartelor transmise de centrele-pilot, verificate şi validate), centralizat pentru centrele-pilot, precum şi centralizat la nivel de casa de asigurări de sănătate.

    3.6. Casele de asigurări de sănătate transmit Casei Naţionale de Asigurari de Sănătate rapoarte centralizate la nivel de casa de asigurări de sănătate pe fiecare subprogram.

    3.7. Rapoartele menţionate la pct. 3.6 se transmit în format electronic şi pe suport hartie, conform machetelor transmise de Casa Naţionala de Asigurari de Sănătate, prevăzute în anexa nr. 1.

    3.8. Pentru validarea indicatorilor fizici, casele de asigurări de sănătate transmit Casei Naţionale de Asigurari de Sănătate în format electronic CNP-urile bolnavilor beneficiari ai fiecarui subprogram, centralizate la nivel de casa de asigurări de sănătate, eliminand dublurile generate de bolnavii care au beneficiat de tratament în doua sau mai multe unităţi sanitare şi, respectiv, atât în unităţi sanitare, cat şi prin farmaciile cu circuit deschis.

    3.9. Raportarea se face lunar, trimestrial (cumulat de la inceputul anului) şi anual, până la data de 20 a lunii urmatoare perioadei pentru care se face raportarea.

    3.10. Trimestrial, în primele 10 zile ale lunii urmatoare celei în care se face raportarea trimestriala, potrivit pct. 3.9, una dintre persoanele de la nivelul casei de asigurări de sănătate responsabila cu programele de sănătate şi implicata în completarea, analiza şi transmiterea rapoartelor va prezenta personal Directiei programe naţionale curative din cadrul Casei Naţionale de Asigurari de Sănătate raportarea aferenta trimestrului respectiv, în original, şi va participa la analiza şi evaluarea evolutiei în dinamica a indicatorilor raportati.

    4. Casa Naţionala de Asigurari de Sănătate transmite trimestrial Agentiei Naţionale pentru Programe de Sănătate din cadrul Ministerului Sănătăţii Publice un raport privind derularea Programului naţional cu scop curativ, respectiv a subprogramelor finantate din Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate, care contine situaţia centralizata a indicatorilor fizici şi de eficienta pentru fiecare subprogram de sănătate.

    4.1. Casa Naţionala de Asigurari de Sănătate primeste, până la data de 20 a lunii urmatoare perioadei pentru care se face raportarea, rapoartele transmise de casele de asigurări de sănătate.

    4.2. Casa Naţionala de Asigurari de Sănătate monitorizează, pentru fiecare subprogram, indicatorii pe fiecare casa de asigurări de sănătate (conform rapoartelor transmise de casele de asigurări de sănătate, verificate şi validate) şi centralizat la nivel de tara.

                                   -----------
<   1   2  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Comentarii Act

Nu sunt comentarii momentan.

Posteaza pe retele sociale

Pentru a posta un comentariu trebuie sa va autentificati


Daca nu aveti inca un cont si vreti sa va inregistrati dati click aici


Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda LegisPlus
Testeaza LegisPlus
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic

Info

Se încarcã, vã rugãm asteptati.