Inapoi la Cautare

METODOLOGIE din /2006


privind condiţiile şi modalitatea de stingere a obligaţiilor de plată ale unităţilor sanitare cu paturi, înregistrate până la data de 31 decembrie 2005


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 09.08.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (09.08.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    - un exemplar se transmite autorităţii de sănătate publică;

    - un exemplar rămâne la nivelul comisiei mixte.

    12. Procesele-verbale de constatare, în original, transmise caselor de asigurări de sănătate însoţite de situaţiile menţionate la pct. 3 lit. a) şi b) sunt documente care stau la baza actelor adiţionale la contractul de furnizare de servicii spitaliceşti care se încheie între casele de asigurări de sănătate şi unităţile sanitare cu paturi.

    13. Procesele-verbale de constatare transmise Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate stau la baza solicitărilor de deschidere de credite adresate Ministerului Sănătăţii Publice.

    14. În limita creditelor deschise, pe baza documentelor menţionate şi a actului adiţional încheiat, casele de asigurări de sănătate virează în contul unităţii sanitare cu paturi sumele aferente efectuării plăţilor către furnizori şi/sau regularizării, constând din reîntregirea fondurilor realizate pentru servicii medicale în anul 2006.

    15. În situaţia în care casele de asigurări de sănătate virează sumele aferente plăţii obligaţiilor restante, unităţile sanitare cu paturi au obligaţia să justifice utilizarea sumelor primite, scop în care prezintă caselor de asigurări de sănătate, în termen de 48 de ore de la data efectuării plăţilor, copii ale ordinelor de plată şi ale extraselor de cont.

    16. Lunar, până la sfârşitul acestei acţiuni, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate transmite Ministerului Sănătăţii Publice situaţia centralizatoare pe judeţe a plăţilor şi a regularizărilor efectuate.

    17. Ministerul Sănătăţii Publice şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, prin autorităţile de sănătate publică şi casele de asigurări de sănătate, supraveghează modul de derulare şi de stingere a obligaţiilor de plată ale unităţilor sanitare către furnizorii de bunuri şi servicii.

    18. Casa de Asigurări de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti, Casa de Asigurări de Sănătate a Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, respectiv unităţile sanitare cu paturi aparţinând ministerelor cu reţea sanitară proprie vor aplica în mod corespunzător prevederile prezentei metodologii.

    ANEXA 1

    -------

la metodologie

--------------

    a) Situaţia obligaţiilor de plată înregistrate în evidenţa contabilă la data de 31 decembrie 2005 şi rămase neachitate până la data de 30 septembrie 2006

    b) Situaţia obligaţiilor de plată înregistrate în evidenţa contabilă la data de 31 decembrie 2005 şi achitate în perioada 1 ianuarie - 30 septembrie 2006
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic