Inapoi la Cautare

METODOLOGIE din /2006


de evaluare la nivelul fiecărei instituţii de învăţământ superior, pentru fiecare domeniu de doctorat, pentru aprobarea organizării studiilor universitare de doctorat


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 27.11.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (27.11.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    f) proiect de regulament privind organizarea studiilor universitare de doctorat în domeniul respectiv;

    g) curriculum vitae pentru fiecare persoană care urmează să participe la desfăşurarea studiilor universitare de doctorat în domeniul pentru care se solicită calitatea de IOSUD.

    2. Direcţia generală învăţământ superior va declanşa, în termen de 15 zile lucrătoare, procedurile de soluţionare, potrivit ordinului.

    C. Metodologia de evaluare

    1. În termen de 45 de zile lucrătoare, comisia de specialitate a Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU), corespunzătoare domeniului pentru care se solicită calitatea de IOSUD, se va deplasa la universitatea respectivă pentru a face o verificare a raportului de autoevaluare.

    2. Comisia va elabora propriul raport de evaluare care, împreună cu cel de autoevaluare, va fi înaintat CNATDCU.

    3. Verificarea îndeplinirii sistemului de criterii se poate face de membrii comisiei reprezentând majoritatea simplă a acestora.

    4. Vizita în universitate se face o singură dată, timp de cel mult două zile, pentru fiecare domeniu pentru care se solicită calitatea de IOSUD.

    5. Universitatea va pune la dispoziţia membrilor comisiei de evaluare toate informaţiile şi documentele solicitate, necesare pentru elaborarea raportului acesteia.

    6. Punctele de vedere ale tuturor membrilor comisiei care a făcut evaluarea vor fi prezentate în raportul de evaluare.

    7. Raportul final, semnat de către toţi membrii comisiei, se întocmeşte în termen de cel mult 5 zile lucrătoare de la finalizarea vizitei şi se predă prin registratură Direcţiei generale învăţământ superior.

    8. Hotărârile se adoptă prin vot în plenul comisiei.

    9. Durata procesului de evaluare, inclusiv elaborarea ordinului ministrului educaţiei şi cercetării privind acordarea sau neacordarea calităţii de IOSUD, este de maximum 90 de zile lucrătoare.

    10. Contestaţiile cu privire la decizia de acordare/neacordare a calităţii de IOSUD universităţii respective se pot depune la Registratura Ministerului Educaţiei şi Cercetării în termen de maximum 10 zile de la publicarea ordinului.

    11. Pentru soluţionarea contestaţiilor, prin ordin al ministrului educaţiei şi cercetării, se constituie o comisie specială care va analiza aspectele semnalate şi va întocmi un raport ministrului educaţiei şi cercetării, folosindu-se sistemul de criterii prevăzut în anexa nr. 2 la ordin şi prezenta metodologie.

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic