Inapoi la Cautare

METODOLOGIE din /2006


de organizare şi desfăşurare a concursului de ocupare a funcţiilor de inspector şcolar de specialitate/inspector şcolar de la inspectoratele şcolare


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 24.03.2006 și 18.10.2011 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 24.03.2006 și 18.10.2011 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    (2) Funcţiile de inspector şcolar de specialitate pentru învăţământul preşcolar şi primar se pot ocupa, prin excepţie privind condiţiile de studii, de personalul didactic cu pregătire pentru treptele de învăţământ menţionate, care a desfăşurat activităţi metodice în cadrul liceului pedagogic şi al casei corpului didactic ori a condus activităţi metodice la nivel şcolar sau interşcolar.

    (3) Pot participa la concursul pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar şi cadrele didactice care au dobândit şi o altă specialitate de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă, a căror vechime totală este de cel puţin 8 ani, în conformitate cu alin. (1) lit. b) din prezenta metodologie.

    CAP. II


    ORGANIZAREA CONCURSULUI PENTRU FUNCŢIILE DE INSPECTOR ŞCOLAR DE SPECIALITATE/INSPECTOR ŞCOLAR

    ART. 3


    Concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar de specialitate/inspector şcolar se organizează de către inspectoratul şcolar.

    ART. 4


    (1) Inspectoratul şcolar are obligaţia de a anunţa în presa centrală şi locală şi pe site-ul său, cu cel puţin 30 zile înainte, organizarea concursului, menţionând locul unde sunt afişate toate informaţiile necesare înscrierii şi participării la concurs.

    (2) Inspectoratul şcolar afişează, la sediul propriu şi pe site-ul său, cu cel puţin 30 de zile înaintea primei probe de concurs, lista posturilor vacante de inspector şcolar de specialitate/inspector şcolar, fişa postului*), tematica şi bibliografia de concurs**), perioada de înscriere, metodologia de concurs (inclusiv anexele 1-7) şi lista documentelor necesare înscrierii la concurs.

----------

    *) Fişa postului va fi elaborata de inspectoratul şcolar, pe baza fişei-cadru (anexa 10), pentru fiecare post vacantat, publicat pentru concurs.

    **) Tematica şi bibliografia pentru concurs se elaborează de comisia prevăzută la art. 9 pe baza bibliografiei minimale realizate de MEdC (anexa 11)

    (3) Înscrierea la concurs se încheie cu 15 zile înainte de prima zi a sesiunii de concurs. Sunt acceptate la înscriere numai dosarele candidaţilor care întrunesc integral condiţiile din prezenta metodologie.

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic