Inapoi la Cautare

MEMORANDUM din /2005


cu privire la dezvoltarea unei pieţe unice de reţele de tip broadband interconectate în totalitate la reţelele europene şi globale - Iniţiativa pentru "bSEE" - broadband în Sud-Estul Europei*)


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 04.10.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (04.10.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    d) cererea globală care duce la dezvoltarea broadband-ului;

    e) stabilirea de centre de rutare a traficului de tip Internet la nivel naţional şi regional;

    f) stimularea activităţilor legate de investiţiile în broadband care ar rezultă în constientizarea, creşterea nivelului interesului public şi împuternicirea întreprinderilor mici şi mijlocii de a participa la astfel de iniţiative;

    g) furnizarea de stimulente către sectorul privat pentru dezvoltarea broadband-ului, în special în zonele rurale şi indepartate;

    h) monitorizarea progresului şi întocmirea de rapoarte periodice; şi

    i) pregătirea de proiecte regionale de interes comun şi adaptarea pentru Uniunea Europeană şi alte surse de finanţare.

    ART. 4

    Alcătuirea şi responsabilităţile colaborării

    1. Pentru scopul de a identifică şi facilita programele şi proiectele menţionate în art. 3, părţile desemnează unul sau mai mulţi reprezentanţi ca membri ai Grupului operativ al bSEE. Reprezentanţii desemnaţi sunt responsabili cu obţinerea oricărei aprobări necesare pentru mersul activităţilor specifice de cooperare de la guvernele respective sau de la reprezentantul special al secretarului general în cazul Misiunii Administraţiei Interimare a Naţiunilor Unite. Grupul de lucru al Iniţiativei eSEE serveşte drept platforma pentru aceasta procedura a Agendei eSEE a părţilor semnatare.

    2. Grupul operativ al bSEE este responsabil cu implementarea sferei de acţiune a cooperării stabilite în art. 2. Grupul operativ al bSEE face consultări pentru a identifica şi defini activităţile viitoare menţionate în art. 3, revizuieste activităţile în curs sau discuta probleme legate de asemenea activităţi. Grupul operativ al bSEE tine intalniri de lucru de doua ori pe an în urma intalnirilor Grupului de lucru al Iniţiativei eSEE.

    3. Părţile sunt de acord ca Grupul de lucru al Iniţiativei eSEE, împreună cu reprezentanţii părţilor care nu sunt semnatare ale Agendei eSEE, vor schita şi vor adopta, cel mai târziu până la 31 decembrie 2005, Termenii de referinţa ai bSEE care definesc componenta Grupului operativ al bSEE şi vor identifica rezultatele finale ale acesteia. Termenii de referinţa ai bSEE decid, de asemenea, cu privire la organizarea Secretariatului Grupului operativ al bSEE şi asupra relaţiilor acestuia cu Secretariatul Iniţiativei eSEE.

    4. Recunoscând contribuţia majoră a Institutului Sud-Est European de Cercetare în Telecomunicaţii şi Informatica (INA) pentru realizarea acestei iniţiative şi luând serios în considerare propunerea INA de a acţiona ca Secretariat al Grupului operativ al bSEE, părţile sunt de acord ca un reprezentant al INA sa ia parte la schitarea şi adoptarea Termenilor de referinţa ai bSEE.

    5. Recunoscând sprijinul continuu al Programului de dezvoltare al Naţiunilor Unite pentru Iniţiativa eSEE şi Secretariatul Iniţiativei eSEE, părţile au fost de acord ca un reprezentant al Programului de dezvoltare al Naţiunilor Unite sa ia parte la schitarea şi adoptarea Termenilor de referinţa ai bSEE.

    ART. 5

    Forme de cooperare
<   2   3   4   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic