Inapoi la Cautare

LEGE 364 /2006


pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 25/2006 privind întărirea capacităţii administrative a Oficiului Român pentru Drepturile de Autor


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 27.11.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (27.11.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    19. Articolul 24 va avea următorul cuprins:

    "Art. 24. - Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor eliberează solicitanţilor, după verificarea îndeplinirii condiţiilor prevăzute la art. 23 alin. (2)-(7), o adeverinta de înscriere a videogramelor în Registrul naţional al videogramelor în termen de cel mult 10 zile lucrătoare de la înregistrarea cererii."

    20. La articolul 26, după alineatul (1) se introduce un nou alineat, alineatul (1^1), cu următorul cuprins:

    "(1^1) La preţul de cost al marcajelor holografice se va adauga un procent de 10% din valoarea acestora, care se face venit la Fondul cultural naţional."

    21. La articolul 26, litera b) a alineatului (2) şi alineatul (3) vor avea următorul cuprins:

    "b) au comunicat date incorecte sau incomplete, prin rapoartele lunare privind aplicarea marcajelor holografice pe videograme, cu intenţia de a eluda prevederile prezentei ordonanţe.

    ...................................................................................................

    (3) Pentru situaţiile prevăzute la alin. (2) lit. a) şi b) Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor nu eliberează marcaje holografice până la data depunerii raportului lunar sau a exemplarului videogramei, iar în situaţiile prevăzute la alin. (2) lit. c) Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor nu eliberează marcaje holografice pentru o perioadă de 6 luni de la data constatării existenţei situaţiei respective."

    22. La articolul 30, după alineatul (2) se introduc doua noi alineate, alineatele (3) şi (4), cu următorul cuprins:

    "(3) Înregistrarea în Registrul naţional al multiplicatorilor este obligatorie pentru operatorii economici care:

    a) multiplica fonograme, videograme sau programe pentru calculator pe discuri optice, casete audio ori casete video, după caz, destinate distribuirii către public;

    b) intermediaza, în afară României, servicii de multiplicare de fonograme, videograme sau programe pentru calculator pe discuri optice, casete audio ori casete video, după caz, destinate distribuirii către public.

    (4) Operatorii economici care multiplica propriile fonograme, videograme şi programe pentru calculator, exceptate potrivit prevederilor art. 30^1 , nu au obligaţia să se înregistreze în Registrul naţional al multiplicatorilor."

    23. După articolul 30 se introduce un nou articol, articolul 30^1, cu următorul cuprins:

    "Art. 30^1. - (1) Sunt exceptate de la prevederile prezentei ordonanţe următoarele:

<   3   4   5   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic