Inapoi la Cautare

LEGE 364 /2006


pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 25/2006 privind întărirea capacităţii administrative a Oficiului Român pentru Drepturile de Autor


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 05.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (05.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Parlamentul României adopta prezenta lege.

    ARTICOL UNIC

    Se aprobă Ordonanţa Guvernului nr. 25 din 26 ianuarie 2006 privind întărirea capacităţii administrative a Oficiului Roman pentru Drepturile de Autor, adoptată în temeiul art. 1 pct. VII.11 din Legea nr. 404/2005 privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 84 din 30 ianuarie 2006, cu următoarele modificări şi completări:

    1. La articolul 2, literele b), c) şi d) vor avea următorul cuprins:

    "b) distribuire - vânzarea originalului sau a copiilor, în forma tangibila, ale unei fonograme, videograme ori a unui program pentru calculator, destinate a fi vândute prin intermediul spaţiilor comerciale către alţi operatori economici care au ca obiect de activitate comercializarea de astfel de produse, pe baza unui contract de distribuire;

    c) comercializare - vânzarea originalului sau a copiilor, în forma tangibila, ale unei fonograme, videograme ori a unui program pentru calculator către utilizatorul final;

    d) multiplicare autorizata - realizarea de copii, în forma tangibila, ale unei fonograme, videograme sau program pentru calculator a unei înregistrări-matrita de către multiplicatorii autorizaţi potrivit prevederilor prezentei ordonanţe;".

    2. Articolul 5 va avea următorul cuprins:

    "Art. 5. - Informaţiile de interes public cuprinse în registrele naţionale administrate de Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor se stabilesc, în condiţiile legii, prin decizie a directorului general al Oficiului Roman pentru Drepturile de Autor, după consultarea structurilor asociative ale persoanelor înregistrate şi în conformitate cu prevederile Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public."

    3. La articolul 9 alineatul (3), litera c) va avea următorul cuprins:

    "c) copia faţa-verso a copertei, pe care Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor o va marca cu inscripţia «MOSTRA ORDA»."

    4. La articolul 9, litera b) a alineatului (4) şi litera b) a alineatului (5) se abroga.

    5. La articolul 10, alineatul (1) va avea următorul cuprins:

    "Art. 10. - (1) După verificarea îndeplinirii condiţiilor prevăzute la art. 9 alin. (2)-(6), Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor eliberează solicitanţilor o adeverinta de înscriere a fonogramelor în Registrul naţional al fonogramelor, în termen de maximum 10 zile lucrătoare de la înregistrarea cererii."

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic