Inapoi la Cautare

LEGE 199 /2006


privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 4/2006 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societăţilor comerciale ce deţin în administrare terenuri proprietate publică şi privată a statului cu destinaţie agricolă şi înfiinţarea Agenţiei Domeniilor Statului


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 01.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (01.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    Parlamentul României adoptă prezenta lege.

    ART. UNIC

    Se aprobă Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 4 din 9 februarie 2006
 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 268/2001
 privind privatizarea societăţilor comerciale ce deţin în administrare terenuri proprietate publică şi privată a statului cu destinaţie agricolă şi înfiinţarea Agenţiei Domeniilor Statului, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 137 din 14 februarie 2006, cu următoarele modificări şi completări:

    1. La articolul I punctul 1, litera h) a alineatului (1) al articolului 4
 va avea următorul cuprins:

    "h) comasarea terenurilor cu destinaţie agricolă, în numele statului, din domeniul public sau privat al statului, în vederea concesionării sau arendării acestora, pentru realizarea de exploataţii agricole de tip ferme familiale. Concesionarea şi arendarea către ferme familiale se vor face prin metodele prevăzute de lege şi aprobate de Consiliul de administraţie al Agenţiei Domeniilor Statului."

    2. La articolul I punctul 3, alineatul (1) al articolului 5
 va avea următorul cuprins:

    "
ART. 5

    (1) Agenţia Domeniilor Statului este condusă de un consiliu de administraţie format din 9 membri, dintre care un preşedinte."

    3. La articolul I punctul 4, alineatele (1^1)
 şi (1^2) ale articolului 5
 vor avea următorul cuprins:

    "(1^1) Preşedintele, vicepreşedintele şi membrii consiliului de administraţie sunt numiţi pe criterii de competenţă profesională şi revocaţi din funcţie, pentru motive întemeiate, pe baza unei analize a eficienţei activităţii pe perioada în care şi-au desfăşurat activitate, prin ordin al ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale.

(1^2) Preşedintele consiliului de administraţie îndeplineşte funcţia de preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului, în condiţiile alin. (1^1), şi exercită împreună cu vicepreşedintele conducerea executivă a Agenţiei Domeniilor Statului."

    4. La articolul I, după punctul 4
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic