Inapoi la Cautare

LEGE 176 /2017


privind transmiterea unor imobile aferente infrastructurii portuare din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Transporturilor aflate în concesiunea Companiei Naţionale "Administraţia Porturilor Dunării Maritime" - S.A. Galaţi în domeniul public al judeţului Tulcea


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 20.01.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (20.01.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    Parlamentul României adoptă prezenta lege.

    ART. 1

    (1) Se aprobă transmiterea imobilelor aferente infrastructurii portuare, având datele de identificare prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta lege, din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Transporturilor aflate în concesiunea Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Dunării Maritime“ - S.A. Galaţi în domeniul public al judeţului Tulcea, în scopul realizării unor obiective de investiţii în Portul Tulcea şi al desfăşurării unor activităţi de interes public judeţean sau local, în condiţiile legii.

    (2) Bunurile prevăzute în anexă se declară din bunuri de interes public naţional în bunuri de interes public judeţean.

    (3) Contractul de concesiune încheiat între Ministerul Transporturilor şi Compania Naţională „Administraţia Porturilor Dunării Maritime“ - S.A. Galaţi se va modifica în mod corespunzător, în condiţiile legii.

    ART. 2

    (1) Bunurile imobile prevăzute în anexă care reprezintă infrastructura portuară se vor exploata potrivit destinaţiei de la momentul transferului, cu respectarea reglementărilor în vigoare privind administrarea infrastructurii de transport naval şi navigaţia pe căile navigabile interioare.

    (2) În cazul în care nu se respectă destinaţia bunurilor prevăzute în anexă, acestea revin de drept în domeniul public al statului, în condiţiile Legii nr. 213/1998
 privind bunurile proprietate publică, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 448 din 24 noiembrie 1998, cu modificările şi completările ulterioare.

    (3) Ministerul Transporturilor va verifica respectarea prevederilor alin. (2).

    ART. 3

    Fondurile necesare pentru întreţinerea şi repararea bunurilor imobile prevăzute în anexă se asigură din veniturile obţinute din administrarea şi exploatarea acestora şi, în completare, de la bugetul judeţului Tulcea, în condiţiile legii.

    ART. 4

    Predarea-preluarea bunurilor imobile prevăzute în anexă se face pe bază de protocol încheiat între părţile interesate, la valoarea de inventar a acestora, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi.

    ART. 5

    Consiliul Judeţean Tulcea preia toate drepturile şi obligaţiile aferente bunurilor imobile prevăzute în anexă de la data semnării protocolului de predare-preluare, cu excepţia creanţelor şi obligaţiilor de plată ale Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Dunării Maritime“ - S.A. Galaţi, aferente bunurilor imobile prevăzute în anexă, existente la data semnării protocolului de predare-preluare, care vor fi încasate, respectiv plătite de Compania Naţională „Administraţia Porturilor Dunării Maritime“ - S.A. Galaţi.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic