Inapoi la Cautare

INSTRUCŢIUNI din /2008


pentru întocmirea programului de lucru


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 05.05.2008 și 21.05.2009 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 05.05.2008 și 21.05.2009 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    1. Programul de lucru se întocmeşte în două exemplare, pentru o perioadă de un an, defalcat pe luni calendaristice, începând cu luna de la care autorizaţia de antrepozit fiscal intră în vigoare.

    2. În cazul în care antrepozitarul deţine două sau mai multe instalaţii de fabricaţie a alcoolului etilic/distilatelor ce pot funcţiona independent, se va întocmi câte un program de lucru pentru fiecare instalaţie montată şi pusă în funcţiune.

    3. Modificările aduse instalaţiei, ce atrag creşterea sau micşorarea capacităţii de fabricaţie, conduc obligatoriu la întocmirea şi înaintarea spre aprobare a unui nou program de lucru.

    4. Declararea capacităţii de fabricaţie a alcoolului rafinat/distilatelor în 24 de ore, a numărului de coloane de distilare şi/sau rafinare şi a diametrelor acestora trebuie făcută pe baza caracteristicilor tehnice ale instalaţiei, stabilite de producătorul instalaţiei sau de unitatea care a efectuat montarea şi punerea în funcţiune a instalaţiei.

    5. Pentru fiecare perioadă de funcţionare a instalaţiei se vor menţiona ziua de pornire a funcţionării şi ziua în care întreaga instalaţie va fi oprită.

    6. În coloana 5 se va menţiona numărul de zile în care se realizează operaţiunea de rafinare a alcoolului brut, în cazul obţinerii de alcool etilic rafinat, respectiv numărul de zile în care se realizează distilarea materiei prime alcoolice, în cazul obţinerii distilatelor de vin, de cereale, de fructe etc., în concordanţă cu tehnologia de fabricaţie adoptată pentru obţinerea cantităţilor de alcool/distilate estimate.

    7. Perioadele de nefuncţionare a instalaţiei de fabricaţie se înscriu în programul de lucru prin indicarea orei din ziua în care se va opri instalaţia şi se vor aplica sigilii fiscale, respectiv a orei din ziua în care se va desigila instalaţia, în vederea repunerii în funcţiune.

    8. Datele înscrise în programul de lucru, întocmit conform modelului prevăzut în anexa nr. 1, vor respecta corelaţia:

    Coloana 6 = capacitate zilnică x coloana 5

                       ----------
1  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic