Inapoi la Cautare

INSTRUCŢIUNI din /2006


pentru administrarea de către Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, prin Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, a contribuţiilor pentru producţiile de zahăr şi izoglucoză realizate în cadrul cotelor alocate României de către Uniunea Europeană


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 04.10.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (04.10.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    a) să între în orice incintă de afaceri a debitorului, persoană juridică, sau în alte incinte unde acesta îşi păstrează bunurile, în scopul identificării bunurilor ori valorilor care pot fi executate silit, precum şi să analizeze evidenţa contabilă a debitorului în scopul identificării terţilor care datorează sau deţin în păstrare venituri ori bunuri ale debitorului;

    b) să între în toate încăperile în care se găsesc bunuri sau valori ale debitorului, persoană fizică, precum şi să cerceteze toate locurile în care acesta îşi păstrează bunurile;

    c) să solicite şi să cerceteze orice document sau element material care poate constitui o probă în determinarea bunurilor proprietate a debitorului.

    (4) Modelul legitimaţiei de executor fiscal este prevăzut în anexa nr. 1 la prezenta procedură.

    (5) Legitimaţiile de executor fiscal vor fi eliberate de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, prin Direcţia management resurse umane şi Direcţia economică, şi vor fi semnate de către directorul general.

    (6) Evidenţa legitimaţiilor se ţine într-un registru special, care va conţine: numărul de ordine, numele, prenumele şi funcţia titularului, indicativul judeţului, seria, data eliberării şi semnătura de primire.

    (7) La încetarea calităţii de executor fiscal a persoanelor desemnate în condiţiile art. 1 alin. (2), acestea vor preda legitimaţiile în vederea anulării. Anularea va fi consemnată în registrul special prevăzut la alin. (6).

    ART. 3

    Obiectul executării silite

    (1) Fac obiectul executării silite, în condiţiile prezentei proceduri:

    a) creanţele fiscale reprezentând contribuţiile pentru producţiile de zahăr şi izoglucoză în cadrul cotelor alocate, prevăzute în contextul organizării comune a pieţei zahărului;

    b) dobânzile, majorările de întârziere, penalităţile, amenzile administrative privind creanţele fiscale prevăzute la lit. a);

    c) cheltuielile de executare a creanţelor fiscale prevăzute la lit. a).

    (2) Sumele menţionate mai sus vor fi calculate de către Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, prin Direcţia economică, şi vor fi consemnate în titlul executoriu care se comunică debitorului.

    ART. 4
<   2   3   4   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic