Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE din /2006


având drept obiect stabilirea formei finale a metodologiei privind utilizarea prin radiodifuzare a fonogramelor publicate în scop comercial de către organismele de radiodifuziune


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 25.06.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (25.06.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Completul de arbitraj constituit din:

    Baias Flavius - arbitru

    Iordănescu Cristian - arbitru

    Gheorghiu Gheorghe - arbitru

    Ţiclea Alexandru - arbitru

    Vrânceanu Nicoleta - arbitru

    Pe rol se află soluţionarea cererii de arbitraj (înregistrată la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor cu nr. 533 din 24 ianuarie 2006) având drept obiect stabilirea formei finale a metodologiei privind utilizarea prin radiodifuzare a fonogramelor publicate în scop comercial de către organismele de radiodifuziune, formulată de Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi (CREDIDAM), cu sediul în str. Jules Michelet nr. 15-17, et. 2, ap. 11, sectorul 1, Bucureşti, legal reprezentat de domnul Ştefan Gheorghiu, în calitate de director general, şi Uniunea Producătorilor de Fonograme din România (UPFR), cu sediul în str. Nicolae Racotă nr. 16-18, et. 4, ap. 9, sectorul 1, Bucureşti, legal reprezentată de doamna Ioana Fesnic, preşedinte, în contradictoriu cu Societatea Română de Radiodifuziune (SRR), cu sediul în str. General Berthelot nr. 60-64, sectorul 1, Bucureşti, legal reprezentată de doamna Maria Toghina, preşedinte-director general, Asociaţia Română de Comunicaţii Audiovizuale (ARCA), cu sediul în Intrarea Victor Eftimiu nr. 5-7, et. 9, ap. 58, sectorul 1, Bucureşti, legal reprezentată de domnul George Chiriţă, director executiv, şi Radio XXI, cu sediul în Calea Victoriei nr. 224, bl. D5, et. 9, sectorul 1, Bucureşti, legal reprezentată de domnul Alexandru Macovei, director executiv.

    Deşi ARCA şi Radio XXI au fost convocate pentru a participa la tragerea la sorţi a arbitrilor prin adresele Oficiului Român pentru Drepturile de Autor nr. 533 din 3 februarie 2006 şi nr. 533 din 7 februarie 2006, precum şi pentru a participa la dezbaterile prezentului arbitraj prin adresele Oficiului Român pentru Drepturile de Autor nr. 1.261 din 16 februarie 2006 şi nr. 1.498 din 23 februarie 2006, acestea nu s-au prezentat la nici o întâlnire la care au fost convocate şi nici nu au achitat partea din onorariu ce li se cuvenea, fiind decăzute din dreptul de a propune probe şi de a formula concluzii scrise pe durata arbitrajului, în conformitate cu prevederile art. 131^2 alin. (6) din Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

    Arbitrajul s-a desfăşurat la sediul Universităţii Ecologice din Str. Franceză nr. 22, sectorul 3, Bucureşti, în zilele de 27 februarie, 6, 21 şi 24 martie 2006, părţile fiind reprezentate de către:

    - CREDIDAM, prin avocat Liliana Savu, Ana-Maria Gagiu şi director general Ştefan Gheorghiu;

    - UPFR, prin avocat Andreea Sîrbu şi consilier juridic Mădălina Zaharia;

    - SRR, prin consilier juridic Adriana Dolea şi referent George Raduta.

    La termenul din 24 martie 2006, părţile au formulat concluzii asupra fondului cauzei, iar completul de arbitraj a amânat pronunţarea pentru data de 30 martie 2006.

    Completul de arbitraj, având nevoie de timp spre a delibera, a amânat pronunţarea pentru astăzi, 10 aprilie 2006, când, în temeiul art. 131^2 alin. (3) - (9) din Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare, analizând actele şi lucrările dosarului cauzei, a pronunţat la sediul Universităţii Ecologice din Str. Franceză nr. 22, sectorul 3, Bucureşti, cu unanimitate de voturi, prezenta hotărâre.

                         COMPLETUL DE ARBITRAJ
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic