Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 95 /2006


privind aprobarea Planului de ocupare a funcţiilor publice pentru anul 2006


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 07.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (07.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 20 alin. (1) lit. o) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    Se aprobă Planul de ocupare a funcţiilor publice din cadrul instituţiilor şi autorităţilor publice centrale şi locale pentru anul 2006.

    ART. 2

    (1) Structura Planului de ocupare a funcţiilor publice din cadrul instituţiilor şi autorităţilor publice din administraţia publică centrală şi serviciile deconcentrate ale ministerelor şi ale celorlalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale, finanţate de la bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate şi de la bugetul asigurărilor pentru şomaj, se realizează de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, în concordanţă cu numărul maxim de posturi, structura posturilor şi fondul aferent salariilor de bază, aprobate prin anexele la legile bugetare pentru anul 2006.

    (2) Planul de ocupare a funcţiilor publice în structura prevăzută la alin. (1) este întocmit pe total ordonator principal de credite bugetare şi, după caz, şi detaliat, din total, pe aparat propriu al ordonatorului principal de credite şi pe unităţile subordonate acestuia.

    ART. 3

    Pentru celelalte categorii de instituţii şi autorităţi publice aflate în subordinea unor ministere sau a altor organe de specialitate ale administraţiei publice centrale, cu finanţare din venituri proprii şi subvenţii sau integral din venituri proprii, responsabilitatea în gestiunea funcţiilor publice revine acestor autorităţi şi instituţii publice, cu avizul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

    ART. 4

    Pentru instituţiile şi autorităţile din administraţia publică locală, se autorizează Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici să aprobe modificări în structura funcţiilor publice, trimestrial, pe baza propunerilor înaintate de acestea.

    ART. 5

    (1) Funcţiile publice, stabilite în condiţiile legii, din cadrul autorităţilor şi instituţiilor publice din administraţia publică centrală şi locală, care devin vacante în cursul anului 2006, pot fi ocupate, în ordine, prin promovare, dacă în cadrul autorităţii sau instituţiei publice există funcţionari publici care îndeplinesc condiţiile de promovare, concurs, transfer şi redistribuire.

    (2) Se consideră funcţii publice vacante în sensul alin. (1) şi funcţiile publice pentru care s-a organizat concurs după termenul de transmitere a propunerilor pentru Planul de ocupare a funcţiilor publice pentru anul 2006 sau pentru care concursul se afla în derulare la acea dată şi nu au fost ocupate în condiţiile legii.

    ART. 6
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic