Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 939 /1995


pentru aprobarea bugetelor de venituri şi cheltuieli rectificative pe anul 1995 ale regiilor autonome de sub autoritatea Ministerului Industriilor


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 27.03.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (27.03.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    În temeiul art. 15 alin. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 40/1995
 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 1995,

    Guvernul României hotărăşte:

    ART. 1

    Se aprobă modificarea bugetelor de venituri şi cheltuieli pe anul 1995 ale regiilor autonome de sub autoritatea Ministerului Industriilor, potrivit anexelor nr. I (1-15).

    Indicatorii de evaluare a creşterii productivităţii muncii şi, respectiv, a eficienţei economice sunt cei prevăzuţi în anexele nr. II.

    Subvenţia unitară, pe fiecare regie autonomă şi produs, este cea prevăzută în anexele nr. III.

    Nivelul transferurilor pentru fiecare regie autonomă beneficiară este cel stabilit în anexele nr. IV, acordarea acestora de la bugetul de stat urmând să se facă lunar, în funcţie de realizările efective de cheltuieli şi în limita transferurilor aprobate. Sumele rămase disponibile la finele anului, faţă de prevederile din bugetele de venituri şi cheltuieli, vor putea fi solicitate de la bugetul de stat de către Ministerul Industriilor pentru redistribuirea între regiile autonome, fără a depăşi cheltuielile totale de protecţie socială aprobate pentru fiecare regie autonomă în parte.

    ART. 2

    Ultimele doua alineate ale articolului 2
 din Hotărârea Guvernului nr. 337/1995
 se modifică şi vor avea următorul cuprins:

    "La regiile autonome din industria minieră, programul anual de livrări avut în vedere la fundamentarea subvenţiilor, anexa la bugetele de venituri şi cheltuieli aprobate prin prezenta hotărâre, constituie limita maximă de acordare a subvenţiilor.

    Pentru eventualele diferenţe cantitative care depăşesc programul anual de livrări la unele produse, se vor putea acorda subvenţii peste cele stabilite fiecărei regii autonome în parte în ultima luna a anului, în limita prevederilor cu aceasta destinaţie, din bugetul de stat pe anul în curs sau în prima luna a anului următor din prevederile de cheltuieli ale bugetului de stat pe acel an, aprobate pentru Ministerul Industriilor."

    ART. 3

    Anexele nr. I, II, III şi IV fac parte integrantă din prezenta hotărâre şi se transmit Ministerului Industriilor.

                    PRIM-MINISTRU
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic