Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 938 /1999


privind transferul acţiunilor deţinute de stat la Societatea Comercială "Hidrojet" - S.A. din administrarea Fondului Proprietăţii Private de Stat în administrarea Ministerului Finanţelor


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 09.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (09.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    Pentru obligaţiile bugetare restante ale Societăţii Comerciale "Hidrojet" - S.A., de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri nu se mai calculează şi nu se mai datorează penalităţi şi majorări de întârziere.

    ART. 6

    Penalităţile şi majorările de întârziere, aferente tuturor obligaţiilor bugetare reprezentând debite la bugete, astfel cum sunt definite la art. 1 din Ordonanţa Guvernului nr. 11/1996, datorate de Societatea Comercială "Hidrojet" - S.A. la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, se anulează.

    ART. 7

    (1) Ministerul Finanţelor va încheia contractul de mandat cu consultantul care a întocmit raportul de evaluare la Societatea Comercială "Hidrojet" - S.A., pentru vânzarea acţiunilor deţinute de stat la aceasta societate comercială, în scopul stingerii creanţelor bugetare.

    (2) Ministerul Finanţelor va mandata consultantul să aplice modalităţile de stingere a creanţelor bugetare prevăzute la art. 92^2 alin. (1) lit. a), b) şi e) din Ordonanţa Guvernului nr. 11/1996.

    ART. 8

    Dispoziţiile privind încheierea contractelor de vânzare a acţiunilor prin negociere sau pe pieţele organizate, plata acţiunilor, garanţiile de buna executare a contractului de mandat, termenele de virare a sumelor obţinute prin vânzarea acţiunilor la trezoreria statului, precum şi celelalte dispoziţii din normele metodologice aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 269/1999 se aplică în mod corespunzător.

    ART. 9

    Ministerul Finanţelor este împuternicit sa reprezinte interesele celorlalţi creditori bugetari şi sa distribuie sumele obţinute din vânzarea acţiunilor deţinute de stat la Societatea Comercială "Hidrojet" - S.A., cu respectarea proporţională a cuantumului creanţelor bugetare comunicate de către creditorii bugetari, după ce vor fi acoperite în totalitate sumele avansate de Ministerul Finanţelor pentru realizarea procedurilor prevăzute de Ordonanţa de urgenta a Guvernului nr. 15/1998 pentru completarea Ordonanţei Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creanţelor bugetare.

    ART. 10

    În cazul în care acţiunile preluate de la Fondul Proprietăţii de Stat nu s-au vândut până la împlinirea termenului de 120 de zile prevăzut la art. 1 alin. (3), acţiunile statului se transfera de la Ministerul Finanţelor la Fondul Proprietăţii de Stat la ieşirea din vigoare a prezentei hotărâri, prevederile art. 2 aplicându-se în mod corespunzător.

    ART. 11

    În termen de 10 zile de la încheierea acţiunii de stingere a creanţelor bugetare sau la ieşirea din vigoare a prezentei hotărâri la împlinirea termenului prevăzut la art. 1 alin. (3) Ministerul Finanţelor, împreună cu ceilalţi titulari de creanţe bugetare, va informa Guvernul despre rezultatele obţinute.

                PRIM-MINISTRU

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic