Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 938 /1999


privind transferul acţiunilor deţinute de stat la Societatea Comercială "Hidrojet" - S.A. din administrarea Fondului Proprietăţii Private de Stat în administrarea Ministerului Finanţelor


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 29.11.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (29.11.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul dispoziţiilor art. 92^1, 92^8 şi 95 din Ordonanţa Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creanţelor bugetare, aprobată şi modificată prin Legea nr. 108/1996, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României hotărăşte:

    ART. 1

    (1) Ministerul Finanţelor este împuternicit sa exercite în numele statului toate drepturile acţionarului la Societatea Comercială "Hidrojet" - S.A., cu sediul în localitatea Breaza, Str. Grivitei nr. 18, judeţul Prahova.

    (2) Acţiunile deţinute de stat la Societatea Comercială "Hidrojet" - S.A. se transfera din administrarea Fondului Proprietăţii de Stat în administrarea Ministerului Finanţelor.

    (3) Acţiunile transferate se administrează de către Ministerul Finanţelor pe durata exercitării procedurilor de stingere a creanţelor bugetare, dar nu mai mult de 120 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

    (4) Ministerul Finanţelor poate menţine persoanele desemnate de Fondul Proprietăţii de Stat ca reprezentanţi în adunarea generală a acţionarilor la Societatea Comercială "Hidrojet" - S.A., mandatandu-i în mod corespunzător.

    ART. 2

    În termen de 3 zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri se vor efectua menţiunile corespunzătoare în registrul de evidenţiere a acţionarilor de către persoanele îndrituite în acest sens, scop în care administratorul Societăţii Comerciale "Hidrojet" - S.A. va lua măsurile care se impun.

    ART. 3

    În termen de 5 zile de la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I, titularii creanţelor bugetare, inclusiv unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor, vor comunică Ministerului Finanţelor datoriile bugetare restante ale Societăţii Comerciale "Hidrojet" - S.A., pe categorii de bugete şi, în cadrul acestora, pe fiecare impozit, taxa, contribuţie etc., cu evidentierea distinctă a penalitatilor şi majorărilor de întârziere scadente până la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României.

    ART. 4

    Toate procedurile de executare silită pornite pentru realizarea creanţelor bugetare, precum şi orice procedura de privatizare sau de lichidare initiata de Fondul Proprietăţii de Stat în cazul Societăţii Comerciale "Hidrojet" - S.A. se suspenda. De asemenea, se suspenda şi orice amânări şi eşalonări privind plata obligaţiilor bugetare datorate de Societatea Comercială "Hidrojet" - S.A.

    ART. 5

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic