Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 916 /2006


pentru aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2006 al Regiei Autonome "Editura Didactică şi Pedagogică"


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 04.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (04.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Având în vedere prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 79/2001 privind întărirea disciplinei economico-financiare şi alte dispoziţii cu caracter financiar, aprobată cu modificări prin Legea nr. 59/2002, cu completările ulterioare,

    în temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 23 din Legea bugetului de stat pentru anul 2006 nr. 379/2005, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    (1) Se aprobă bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2006 al Regiei Autonome "Editura Didactică şi Pedagogică", regie autonomă de interes naţional, aflată în coordonarea Ministerului Educaţiei şi Cercetării, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    (2) Defalcarea pe trimestre a indicatorilor prevăzuţi în bugetul de venituri şi cheltuieli al Regiei Autonome "Editura Didactică şi Pedagogică" se aprobă de Ministerul Educaţiei şi Cercetării în termen de 15 zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

    ART. 2

    (1) Cheltuielile totale aferente veniturilor înscrise în bugetul de venituri şi cheltuieli al Regiei Autonome "Editura Didactică şi Pedagogică", prevăzut la art. 1, reprezintă limite maxime şi nu pot fi depăşite decât în cazuri justificate şi numai cu aprobarea Guvernului, la propunerea Ministerului Educaţiei şi Cercetării, cu avizul Ministerului Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi al Ministerului Finanţelor Publice.

    (2) În cazul în care în execuţie se înregistrează depăşiri sau nerealizări ale veniturilor aprobate, Regia Autonomă "Editura Didactică şi Pedagogică" poate efectua cheltuieli totale proporţional cu gradul de realizare a veniturilor, cu încadrarea în indicatorii de eficienţă aprobaţi.

    ART. 3

    Fondul de salarii se poate utiliza proporţional cu gradul de realizare a productivităţii muncii în anul 2006 faţă de anul 2005, calculată valoric în preţuri comparabile sau, după caz, în unităţi fizice, prevăzută în bugetul de venituri şi cheltuieli.

    ART. 4

    (1) Nerespectarea prevederilor art. 2 constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1.000 lei la 5.000 lei.

    (2) Contravenţia se constată de către organele de control financiar ale statului, împuternicite potrivit legii, şi amenda se aplică persoanelor vinovate de nerespectarea prevederilor prezentei hotărâri.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic