Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 901 /2014


pentru completarea Hotărârii Guvernului nr. 348/2012 privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică "Drum de centură în municipiul Oradea, etapa a II-a", judeţul Bihor


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 28.11.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (28.11.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    În temeiul art. 108 din Constituţia României
, republicată, al art. 5 alin. (1)
, art. 31 şi 32 din Legea nr. 255/2010
 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes naţional, judeţean şi local, cu modificările şi completările ulterioare, şi având în vedere dispoziţiile Hotărârii Guvernului nr. 607/2007
 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii "Drum de centură în municipiul Oradea, etapa a II-a", judeţul Bihor, cu modificările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. I

    Hotărârea Guvernului nr. 348/2012
 privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică "Drum de centură în municipiul Oradea, etapa a II-a", judeţul Bihor, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 280 din 27 aprilie 2012, se completează după cum urmează:

    1. La anexa nr. 2
, după poziţia 98 se introduc şapte noi poziţii, poziţiile nr. 99-105, potrivit anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    ART. II

    (1) Se aprobă declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată, prevăzute la art. I pct. 1, aflate pe coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică "Drum de centură în municipiul Oradea, etapa a II-a", judeţul Bihor, situate pe amplasamentul aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 348/2012
, expropriator fiind statul român, reprezentat de Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură, Investiţii Străine, Parteneriat Public-Privat şi Promovarea Exporturilor, prin Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A.

    (2) Lista cuprinzând imobilele supuse exproprierii potrivit alin. (1), situate pe raza localităţii Oradea din judeţul Bihor, proprietarii sau deţinătorii acestora, precum şi sumele individuale aferente despăgubirilor este cea prevăzută în anexă.

    ART. III

    Sumele individuale estimate de către expropriator, aferente despăgubirilor pentru imobilele proprietate privată prevăzute la art. I pct. 1 supuse exproprierii potrivit art. II, situate pe raza localităţii Oradea din judeţul Bihor, sunt în cuantum total de 1.099 mii lei şi sunt alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Secretariatului General al Guvernului pentru Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură, Investiţii Străine, Parteneriat Public-Privat şi Promovarea Exporturilor, în limita sumelor aprobate Secretariatului General al Guvernului prin Legea bugetului de stat pe anul 2014 nr. 356/2013
, cu modificările şi completările ulterioare, la capitolul 84.01 "Transporturi", titlul 55 "Alte transferuri", articolul 55.01 "Transferuri interne", alineatul 55.01.12 "Investiţii ale agenţilor economici cu capital de stat".

    ART. IV

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic