Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 876 /2008


pentru aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli rectificat pe anul 2008 al Companiei Naţionale "Imprimeria Naţională" - S.A., aflată sub autoritatea Ministerului Economiei şi Finanţelor


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 27.03.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (27.03.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 15 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 37/2008 privind reglementarea unor măsuri financiare în domeniul bugetar, cu modificările şi completările ulterioare, şi al art. 5 şi 7 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 79/2008 privind măsuri economico-financiare la nivelul unor operatori economici,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    (1) Se aprobă bugetul de venituri şi cheltuieli rectificat pe anul 2008 al Companiei Naţionale "Imprimeria Naţională" - S.A., aflată sub autoritatea Ministerului Economiei şi Finanţelor, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    (2) Defalcarea pe trimestre a indicatorilor aprobaţi, prevăzuţi în bugetul de venituri şi cheltuieli rectificat al Companiei Naţionale "Imprimeria Naţională" - S.A., se va face de către Ministerul Economiei şi Finanţelor în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

    ART. 2

    (1) Cheltuielile totale aferente veniturilor totale înscrise în bugetul de venituri şi cheltuieli rectificat al Companiei Naţionale "Imprimeria Naţională" - S.A. reprezintă limite maxime şi nu pot fi depăşite decât în cazuri justificate şi numai cu aprobarea Guvernului, la propunerea Ministerului Economiei şi Finanţelor, şi cu avizul Ministerului Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse.

    (2) În cazul în care în execuţie se înregistrează depăşiri sau nerealizări ale veniturilor totale aprobate, Compania Naţională "Imprimeria Naţională" - S.A. va putea efectua cheltuieli totale în funcţie de realizarea veniturilor totale, cu încadrarea în indicatorii de eficienţă aprobaţi.

    ART. 3

    (1) Nerespectarea prevederilor art. 2 constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1.000 lei la 5.000 lei.

    (2) Contravenţiei prevăzute la alin. (1) i se aplică prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 180/2002, cu modificările şi completările ulterioare.

    (3) Contravenţia se constată de organele de control financiar ale statului, împuternicite potrivit legii, iar amenda se aplică persoanelor vinovate de nerespectarea prevederilor prezentei hotărâri.

                                 PRIM-MINISTRU

                            CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic