Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 861 /2006


privind suplimentarea bugetului Oficiului Central de Stat pentru Probleme Speciale din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006, pentru acoperirea cheltuielilor ocazionate de organizarea şi desfăşurarea în România, în perioada 2-6 octombrie 2006, a unor activităţi specifice, potrivit prevederilor Documentului Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) de la Viena 1999 cu privire la măsurile de creştere a încrederii şi securităţii în Europa


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 29.06.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (29.06.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 30 alin. (2) din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările ulterioare, al art. 11 lit. a) din Legea bugetului de stat pe anul 2006 nr. 379/2005, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi al art. 4 alin. (5) din Ordonanţa Guvernului nr. 80/2001 privind stabilirea unor normative de cheltuieli pentru autorităţile administraţiei publice şi instituţiile publice, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 247/2002, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    (1) Se suplimentează bugetul Oficiului Central de Stat pentru Probleme Speciale din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006, la capitolul 51.01 "Autorităţi publice şi acţiuni externe", titlul 20 "Bunuri şi servicii", cu suma de 359 mii lei (RON).

    (2) Fondurile prevăzute la alin. (1) se utilizează conform devizului prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre, pentru acoperirea cheltuielilor ocazionate de organizarea şi desfăşurarea în România, în perioada 2-6 octombrie 2006, a unor activităţi specifice internaţionale constând în efectuarea unei vizite la o bază aeriană, a unei vizite la o facilitate militară şi a unei demonstraţii cu un nou tip de armament de importanţă majoră potrivit prevederilor Documentului Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) de la Viena 1999 cu privire la măsurile de creştere a încrederii şi securităţii în Europa.

    ART. 2

    Ministerul Finanţelor Publice este autorizat să introducă, la propunerea ordonatorului principal de credite, modificările corespunzătoare în structura bugetului de stat şi în volumul şi structura bugetului Oficiului Central de Stat pentru Probleme Speciale pe anul 2006.

    ART. 3

    Sumele rămase neutilizate până la data de 10 decembrie 2006 se restituie la Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului.

                        PRIM-MINISTRU

                   CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

                        Contrasemnează:

                        ──────────────

               Şeful Cancelariei Primului-Ministru,

                    Aleodor Marian Frâncu
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic