Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 800 /1999


privind modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 539/1998 pentru aprobarea Normelor metodologice privind stabilirea criteriilor de acordare a unor subvenţii asociaţiilor şi fundaţiilor rromâne cu personalitate juridică care înfiinţează şi administrează unităţi de asistenţă socială


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 11.10.1999 și 27.11.2001 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 11.10.1999 și 27.11.2001 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Guvernul României hotărăşte:

    ART. 1

    Hotărârea Guvernului nr. 539/1998 pentru aprobarea Normelor metodologice privind stabilirea criteriilor de acordare a unor subvenţii asociaţiilor şi fundaţiilor române cu personalitate juridică care înfiinţează şi administrează unităţi de asistenţa socială, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 345 din 11 septembrie 1998, se modifica şi se completează după cum urmează:

    1. Articolul 2 va avea următorul cuprins:

    "Art. 2. - Nivelul mediu lunar al subvenţiilor care se acordă de la bugetul de stat pentru o persoană asistată este de 450.000 lei."

    2. După articolul 2 se introduce articolul 2^1 cu următorul cuprins:

    "Art. 2^1. - (1) În vederea selectionarii asociaţiilor şi fundaţiilor, documentaţia de solicitare a subventiei se depune în ultima luna a trimestrului III al anului curent, pentru subvenţia ce urmează să se acorde în anul următor.

    (2) Convenţia pentru acordarea subventiei se încheie cu fiecare asociaţie şi fundaţie în luna ianuarie a anului curent, astfel:

    a) în cazul în care bugetul pentru anul curent este aprobat, convenţia se încheie cu încadrare în suma prevăzută cu aceasta destinaţie;

    b) în cazul în care bugetul pentru anul curent nu este aprobat, în luna ianuarie se încheie convenţia provizorie cu încadrare în suma aprobată cu aceasta destinaţie în bugetul din anul anterior, urmând ca după aprobarea bugetului pe anul curent să se încheie convenţia definitivă, cu încadrare în suma aprobată în bugetul din anul curent.

    (3) În limita fondurilor disponibile se poate organiza selecţia solicitărilor de subvenţie şi în anul curent prin ordin al ministrului muncii şi protecţiei sociale sau, după caz, prin hotărâre a consiliului local. Termenul privind depunerea documentaţiei de solicitare a subventiei se anunta într-un ziar de larga circulaţie."

    3. Anexa cuprinzând Normele metodologice privind stabilirea criteriilor de acordare a unor subvenţii asociaţiilor şi fundaţiilor române cu personalitate juridică care înfiinţează şi administrează unităţi de asistenţa socială se înlocuieşte cu anexa la prezenta hotărâre.

    ART. 2

    Hotărârea Guvernului nr. 539/1998, cu modificările şi completările aduse prin prezenta hotărâre, va fi republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, dându-se articolelor o noua numerotare.

             PRIM-MINISTRU
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic