Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 774 /2006


privind alocarea unei sume din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului bugetului Ministerului Mediului şi Gospodăririi Apelor pe anul 2006, pentru decontarea lucrărilor provizorii executate în regim de urgenta, în timpul viiturii pe fluviul Dunărea în perioada aprilie-mai 2006


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 07.12.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (07.12.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 30 alin. (4) şi (5) din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările ulterioare, şi al art. 11 lit. b) din Legea bugetului de stat pe anul 2006 nr. 379/2005, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adopta prezenta hotărâre.

    ART. 1

    (1) Se aprobă suplimentarea bugetului Ministerului Mediului şi Gospodăririi Apelor din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006, cu suma de 2.930 mii lei (RON) la capitolul 70.01 "Locuinţe şi dezvoltare publică", titlul 71 "Active nefinanciare", articolul 71.01 "Active fixe (inclusiv reparaţii capitale)", alineatul 71.01.30 "Alte active fixe (inclusiv reparaţii capitale)".

    (2) Fondurile prevăzute la alin. (1) se utilizează pentru decontarea lucrărilor provizorii executate în regim de urgenta, în timpul viiturii pe fluviul Dunarea în perioada aprilie-mai 2006, conform anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    ART. 2

    Decontarea lucrărilor executate se va face pe baza situaţiilor de lucrări însuşite de beneficiar, respectiv Administraţia Naţionala "Apele Române" aflată în coordonarea Ministerului Mediului şi Gospodăririi Apelor.

    ART. 3

    Pentru asigurarea fondurilor necesare finanţării lucrărilor prevăzute la art. 1 se suplimenteaza cu suma de 2.930 mii lei (RON) Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului din Fondul de rezerva bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006.

    ART. 4

    Ministerul Finanţelor Publice este autorizat sa introducă, la propunerea ordonatorului principal de credite, modificările corespunzătoare în structura bugetului de stat şi în volumul şi structura bugetului Ministerului Mediului şi Gospodăririi Apelor pe anul 2006.

    ART. 5

    Ministerul Mediului şi Gospodăririi Apelor şi alte organe abilitate de lege vor controla modul de utilizare, în conformitate cu prevederile legale, a sumei alocate potrivit prezentei hotărâri.

                                 PRIM-MINISTRU

                            CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic