Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 773 /2006


privind suplimentarea bugetului Ministerului Mediului şi Gospodăririi Apelor din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006, pentru prevenirea şi înlăturarea efectelor calamităţilor naturale produse de inundaţii pe cursul fluviului Dunărea


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 07.12.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (07.12.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 30 alin. (4) şi (5) din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările ulterioare, şi al art. 11 lit. b) din Legea bugetului de stat pe anul 2006 nr. 379/2005, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adopta prezenta hotărâre.

    ART. 1

    (1) Se aprobă suplimentarea bugetului Ministerului Mediului şi Gospodăririi Apelor din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006, cu suma de 24.000 mii lei (RON) la capitolul 70.01 "Locuinţe şi dezvoltare publică", titlul 71 "Active nefinanciare", articolul 71.01 "Active fixe (inclusiv reparaţii capitale)", alineatul 71.01.30 "Alte active fixe (inclusiv reparaţii capitale)".

    (2) Fondurile prevăzute la alin. (1) se utilizează pentru realizarea în regim de urgenta a lucrărilor de prevenire şi de inlaturare a efectelor calamităţilor naturale produse de inundaţii pe cursul fluviului Dunarea, prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    ART. 2

    Elaborarea documentaţiilor tehnico-economice şi execuţia lucrărilor se contractează de către Administraţia Naţionala "Apele Române", în calitate de beneficiar, aflată în coordonarea Ministerului Mediului şi Gospodăririi Apelor.

    ART. 3

    (1) Până la aprobarea documentaţiilor tehnico-economice, se aproba deschiderea finanţării şi începerea execuţiei lucrărilor pe bază de liste de lucrări estimate cantitativ şi valoric.

    (2) Decontarea lucrărilor executate se va face pe baza situaţiilor de lucrări însuşite de beneficiar.

    (3) În termen de 3 luni de la intrarea în vigoare a prezentei hotărâri, Ministerul Mediului şi Gospodăririi Apelor va aproba documentaţiile tehnico-economice aferente lucrărilor prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    ART. 4

    Pentru asigurarea fondurilor necesare finanţării lucrărilor prevăzute la art. 1 se suplimenteaza cu suma de 24.000 mii lei (RON) Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului din Fondul de rezerva bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006.

    ART. 5

    Ministerul Finanţelor Publice este autorizat sa introducă, la propunerea ordonatorului principal de credite, modificările corespunzătoare în structura bugetului de stat şi în volumul şi structura bugetului Ministerului Mediului şi Gospodăririi Apelor pe anul 2006.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic