Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 69 /2023


privind modificarea anexei nr. 8 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, trecerea din domeniul public în domeniul privat al statului a unor construcţii, pentru scoaterea din funcţiune în vederea casării şi valorificării acestora, precum şi transmiterea unei părţi dintr-un imobil proprietate publică a statului din administrarea Ministerului Educaţiei - Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova în administrarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, în vederea realizării de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - S.A. a obiectivului de investiţie "Drum Expres Craiova-Piteşti şi legăturile la drumurile existente", tronson 1


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 02.04.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (02.04.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    În temeiul prevederilor art. 108 din Constituţia României, republicată
, şi ale art. 288,
 299
 şi 300^1 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019
 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, şi având în vedere prevederile art. 867,
 art. 868 alin. (1)
 şi art. 869 din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată
, cu modificările şi completările ulterioare, ale art. 28 alin. (3) din Legea nr. 255/2010
 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes naţional, judeţean şi local, cu modificările şi completările ulterioare, ale art. III din Legea nr. 229/2013
 pentru completarea art. 13 din Legea nr. 255/2010
 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes naţional, judeţean şi local, şi pentru completarea art. 56 din Legea nr. 350/2001
 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul, precum şi ale Ordonanţei Guvernului nr. 112/2000
 pentru reglementarea procesului de scoatere din funcţiune, casare şi valorificare a activelor corporale care alcătuiesc domeniul public al statului şi al unităţilor administrativ-teritoriale, aprobată prin Legea nr. 246/2001
,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    Se aprobă modificarea descrierii tehnice a unor imobile aflate în administrarea Ministerului Educaţiei, prin Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova, ca urmare a lucrărilor de cadastru efectuate, potrivit anexei nr. 1.

    ART. 2

    (1) Se aprobă trecerea din domeniul public în domeniul privat al statului a unor construcţii aflate în administrarea Ministerului Educaţiei, prin Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova, identificate potrivit anexei nr. 2, pentru scoaterea din funcţiune în vederea valorificării şi, după caz, casării, în condiţiile legii.

    (2) Ministerul Educaţiei, prin Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova, asigură administrarea bunurilor având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 2, până la finalizarea procesului de scoatere din funcţiune, valorificare şi, după caz, casare, în condiţiile legii.

    ART. 3

    (1) Se aprobă transmiterea unei părţi din imobilul prevăzut la art. 1, în suprafaţă totală de 24.663 mp, proprietate publică a statului, având destinaţia de teren, cu datele de identificare prevăzute în anexa nr. 3, din administrarea Ministerului Educaţiei - Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova în administrarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, în vederea realizării de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - S.A. a obiectivului de investiţie „Drum Expres Craiova-Piteşti şi legăturile la drumurile existente“, tronson 1.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic