Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 680 /2006


privind acordarea unui ajutor umanitar de urgenţă pentru populaţia din
judeţele Călăraşi, Dolj şi Gorj


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 01.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (01.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 8 alin. 5 din Legea nr. 82/1992 privind rezervele de stat, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    Se acordă un ajutor umanitar de urgenţă, cu titlu gratuit, în limita sumei de 930 mii lei (RON), familiilor din judeţele Călăraşi [160 mii lei (RON)], Dolj [117 mii lei (RON)] şi Gorj [653 mii lei (RON)] afectate de inundaţiile şi alunecările de teren produse în ultima perioadă, constând în combustibili şi construcţii uşoare din elemente modulate pentru cazarea familiilor sinistrate, conform listei prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    ART. 2

    (1) Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat va scădea din gestiune la preţurile de înregistrare, prin debitarea contului 6891 "Cheltuieli privind rezerva de stat" prin creditul contului 304128 "Stocuri de urgenţă, de materiale şi ambalaje", respectiv prin creditul contului 3041 "Materiale rezerve de stat", cantităţile de produse aprobate a fi scoase din rezervele de stat, potrivit prezentei hotărâri, pe baza avizelor de expediţie şi a proceselor-verbale de predare-primire semnate de împuterniciţii desemnaţi de instituţiile prefectului din judeţele Călăraşi, Dolj şi Gorj.

    (2) Reîntregirea stocurilor cu cantităţile de produse acordate conform anexei se va face în anul 2007, finanţarea urmând a fi asigurată din bugetul aprobat Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat.

    ART. 3

    (1) Transportul produselor până la locurile indicate de instituţiile prefectului din judeţele Călăraşi, Dolj şi Gorj se va efectua în regim de urgenţă, cu mijloace auto din dotarea unităţilor teritoriale din subordinea Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat sau cu mijloace ale unor societăţi comerciale angajate de acestea.

    (2) Cheltuielile legate de ambalarea şi transportul produselor se suportă de către Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat, în limita bugetului aprobat.

    (3) Distribuirea produselor către populaţia sinistrată se va face de către instituţiile prefectului din judeţele Călăraşi, Dolj şi Gorj.

    (4) Preluarea locuinţelor de către persoanele sinistrate din judeţul Gorj se face pe bază de proces-verbal de predare-primire, cu precizarea obligaţiilor şi îndatoririlor primitorului, întocmit după modelul contractului de închiriere prevăzut în anexa nr. 8 la Normele metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii locuinţei nr. 114/1996, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1.275/2000, cu modificările şi completările ulterioare, pe termen de un an calendaristic, dar nu mai puţin decât perioada necesară rezolvării situaţiei locative definitive a sinistratului beneficiar de locuinţă provizorie.

    (5) Schimbarea, sub orice formă, a destinaţiei, deteriorarea, distrugerea sau modificarea constructivă a construcţiilor uşoare din elemente modulate, precum şi a celorlalte produse acordate ca ajutor din rezervele de stat este interzisă şi atrage, după caz, răspunderea civilă, administrativă, disciplinară sau penală.

    ART. 4

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic