Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 679 /2014


privind aprobarea scoaterii din rezervele de stat a unor cantităţi de produse şi acordarea acestora ca ajutoare umanitare interne de urgenţă, cu titlu gratuit, pentru protecţia populaţiei afectate de inundaţii din judeţele Vâlcea, Mehedinţi şi Gorj


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 28.01.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (28.01.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    (1) Distribuirea construcţiilor uşoare din elemente modulate către populaţia afectată se va face de Comitetul judeţean pentru situaţii de urgenţă, prin grija Instituţiei Prefectului - Judeţul Vâlcea.

    (2) Preluarea locuinţelor de către persoanele sinistrate se face pe bază de proces-verbal de predare-primire, cu precizarea obligaţiilor şi îndatoririlor primitorului, întocmit după modelul contractului-cadru de închiriere prevăzut în anexa nr. 8 la Normele metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii locuinţei nr. 114/1996, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1.275/2000, cu modificările şi completările ulterioare, pe termen de un an calendaristic, dar nu mai puţin decât perioada necesară rezolvării situaţiei locative definitive a sinistratului beneficiar de locuinţă provizorie.

    ART. 7

    (1) Pe măsura finalizării reconstrucţiei locuinţelor, Instituţia Prefectului - Judeţul Vâlcea va prelua de la populaţie construcţiile uşoare din elemente modulate, acordate în condiţiile prezentei hotărâri.

    (2) Preluarea se va face pe bază de proces-verbal de predare-primire, cu constatarea stării constructiv-funcţionale şi aplicarea măsurilor, după caz.

    (3) Construcţiile uşoare din elemente modulate astfel preluate vor fi transmise, în condiţiile legii, Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, care va asigura demontarea şi conservarea acestora.

    ART. 8

    (1) Instituţiile prefectului din judeţele Vâlcea, Mehedinţi şi Gorj justifică distribuirea produselor scoase din rezervele de stat, în condiţiile prezentei hotărâri, conform prevederilor art. 7 din Hotărârea Guvernului nr. 371/1993 privind acordarea, în primă intervenţie, a ajutoarelor umanitare populaţiei sinistrate, ca urmare a unor situaţii excepţionale.

    (2) Documentele justificative privind distribuirea produselor se păstrează la sediul instituţiilor prefectului din judeţele Vâlcea, Mehedinţi şi Gorj, în vederea punerii lor la dispoziţia organelor de control abilitate.

    (3) Schimbarea sub orice formă a destinaţiei, deteriorarea, distrugerea sau modificarea constructivă a construcţiilor uşoare din elemente modulate, acordate ca ajutor umanitar intern de urgenţă, cu titlu gratuit, din rezervele de stat, este interzisă şi atrage, după caz, răspunderea civilă, administrativă, disciplinară sau penală.

    ART. 9

    În anul 2014, fondurile necesare reîntregirii stocurilor rezerve de stat diminuate cu produsele prevăzute în anexă, cu excepţia cantităţilor de combustibil, se asigură în limita sumei de 495.000 lei din activitatea finanţată integral din veniturile proprii ale Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale.

               PRIM-MINISTRU

            VICTOR-VIOREL PONTA

                   Contrasemnează:

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic