Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 677 /2006


privind suplimentarea bugetului Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi al Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale pe anul 2006 din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 28.06.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (28.06.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 30 alin. (4) şi (5) din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările ulterioare, al art. 11 lit. b) din Legea bugetului de stat pe anul 2006 nr. 379/2005, cu modificările şi completările ulterioare, şi al art. 26 alin. (6) din Ordonanţa Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activităţii sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 215/2004, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    (1) Se aprobă suplimentarea bugetului Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006, cu suma de 10.000 mii lei (RON) la capitolul 83.01 "Agricultură, silvicultură, piscicultură şi vânătoare", titlul VI "Transferuri între unităţi ale administraţiei publice", alineatul 51.01.01 "Transferuri către instituţii publice".

    (2) Se aprobă suplimentarea bugetului Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006, cu suma de 10.000 mii lei (RON) la capitolul 83.01 "Agricultură, silvicultură, piscicultură şi vânătoare", titlul IX "Alte cheltuieli", articolul 59.18 "Despăgubiri pentru animale sacrificate în vederea prevenirii şi combaterii epizootiilor".

    (3) Pentru asigurarea fondurilor prevăzute la alin. (1) şi (2) se suplimentează Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului cu suma de 20.000 mii lei (RON) din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006.

    (4) Fondurile prevăzute la alin. (1) şi (2) se utilizează pentru măsuri de delimitare a difuzării bolii influenţei aviare în teritoriu, pentru intensificarea supravegherii prin examene serologice şi virusologice la păsările domestice şi sălbatice, precum şi pentru plata despăgubirilor acordate proprietarilor pentru animalele ucise sau altfel afectate.

    ART. 2

    Ministerul Finanţelor Publice este autorizat să introducă, la propunerea ordonatorilor principali de credite, modificările corespunzătoare în structura bugetului de stat, în volumul şi în structura bugetului Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, precum şi în volumul şi în structura bugetului Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale pe anul 2006.

    ART. 3

    Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale răspund de modul de utilizare, în conformitate cu prevederile legale, a sumelor alocate potrivit prevederilor prezentei hotărâri.

                                 PRIM-MINISTRU

                            CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

                                Contrasemnează:

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic