Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 658 /2006


privind reorganizarea Comisiei Naţionale privind Schimbările Climatice


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 28.08.2006 și 19.11.2014 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 28.08.2006 și 19.11.2014 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    Comisia funcţionează în baza regulamentului de organizare şi funcţionare aprobat prin ordin al conducătorului autorităţii publice centrale pentru protecţia mediului, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

    ART. 5

    Comisia are următoarele atribuţii principale:

    a) analizarea periodică a stadiului realizării obiectivelor stabilite în Strategia naţională a României privind schimbările climatice, precum şi a rezultatelor monitorizării implementării acţiunilor prevăzute în Planul naţional de acţiune privind schimbările climatice, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.877/2005;

    b) analizarea propunerilor de completare şi actualizare a acţiunilor prevăzute în Planul naţional de acţiune privind schimbările climatice;

    c) identificarea acţiunilor şi obiectivelor din domeniul schimbărilor climatice ce necesită asistenţă tehnică şi financiară externă;

    d) analizarea aspectelor cu privire la evoluţia politicilor în domeniul schimbărilor climatice la nivel european şi internaţional şi propunerea modalităţilor de acţiune autorităţilor implicate;

    e) analizarea şi fundamentarea propunerilor privind luarea deciziilor pentru aplicarea mecanismelor prevăzute în Protocolul de la Kyoto la Convenţia-cadru a Naţiunilor Unite asupra schimbărilor climatice, adoptat la 11 decembrie 1997.

    (2) În realizarea atribuţiilor sale, Comisia cooperează cu alte instituţii şi organisme având responsabilităţi în aplicarea obiectivelor şi prevederilor celorlalte convenţii şi acorduri internaţionale din domeniul protecţiei mediului, ratificate de România, precum şi cu asociaţiile şi organizaţiile profesionale şi ştiinţifice neguvernamentale, cu organizaţiile ecologiste, patronale, sindicale şi de tineret, precum şi cu alte organizaţii şi asociaţii neguvernamentale înfiinţate potrivit prevederilor legale.

    ART. 6

    (1) Pentru organizarea şi desfăşurarea activităţilor Comisiei se înfiinţează un secretariat tehnic care funcţionează în subordinea direcţiei cu responsabilităţi în domeniul schimbărilor climatice din cadrul autorităţii publice centrale pentru protecţia mediului.

    (2) Atribuţiile Secretariatului tehnic se stabilesc prin regulamentul de organizare şi funcţionare al Comisiei.

    ART. 7

    Prezenta hotărâre intră în vigoare la 90 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I.

    ART. 8

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic