Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 655 /2014


pentru transmiterea unei părţi din imobilul "Palatul Parlamentului", proprietate publică a statului, din administrarea Ministerului Culturii în administrarea Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, precum şi pentru modificarea art. 1 alin. (2) din Hotărârea Guvernului nr. 625/2005 privind reorganizarea Muzeului Costumelor Populare din România


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 01.12.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (01.12.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 867 şi 868 din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată, cu modificările ulterioare, şi al art. 26 alin. (18) din Legea nr. 656/2002 pentru prevenirea şi sancţionarea spălării banilor, precum şi pentru instituirea unor măsuri de prevenire şi combatere a finanţării terorismului, republicată, cu modificările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    Se aprobă înscrierea în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului a părţii din imobilul "Palatul Parlamentului", aflat în administrarea Ministerului Culturii, cu datele de identificare prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    ART. 2

    Se aprobă transmiterea părţii din imobilul prevăzut la art. 1 din administrarea Ministerului Culturii în administrarea Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, cu destinaţia de sediu administrativ.

    ART. 3

    (1) Predarea-primirea părţii din imobil transmisă potrivit art. 2 se face pe bază de protocol încheiat între Ministerul Culturii şi Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

    (2) Cheltuielile pentru întreţinerea părţii din imobilului prevăzut la art. 1, precum şi plata utilităţilor se vor suporta de către Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor pe bază de convenţie încheiată cu Camera Deputaţilor.

    (3) Cheltuielile aferente lucrărilor de amenajare a părţii din imobilul prevăzut la art. 1, transmis în administrarea Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, se suportă din bugetul acestuia.

    ART. 4

    (1) La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, alineatul (2) al articolului 1 din Hotărârea Guvernului nr. 625/2005 privind reorganizarea Muzeului Costumelor Populare din România, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 628 din 19 iulie 2005, se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "(2) Muzeul are sediul în municipiul Bucureşti, Şos. Kiseleff nr. 28-30, sectorul 1."

    (2) Camera Deputaţilor va asigura expunerea permanentă a colecţiei de artă populară "Marghioliţa Constantinescu Rogojan" în spaţiile Palatului Parlamentului, potrivit protocolului încheiat în acest sens cu Ministerul Culturii şi cu Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti", în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei hotărâri.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic