Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 641 /2011


privind desfiinţarea şi reorganizarea Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Râmnicu Vâlcea în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 22.10.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (22.10.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 174 alin. (3) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    Se aprobă desfiinţarea Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Râmnicu Vâlcea, unitate sanitară publică cu paturi, cu personalitate juridică, cu sediul în municipiul Râmnicu Vâlcea, str. Remus Bellu nr. 3, al cărui management a fost preluat de către Consiliul Judeţean Vâlcea, şi reorganizarea ca structură, fără personalitate juridică, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, cu sediul în municipiul Râmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian nr. 201.

    ART. 2

    Structura organizatorică a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, rezultată în urma reorganizării prevăzute la art. 1, se aprobă prin act administrativ al preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, cu avizul Ministerului Sănătăţii, în condiţiile art. 174 alin. (5) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

    ART. 3

    Personalul de specialitate medico-sanitar, auxiliar sanitar, tehnic-economic, administrativ şi de întreţinere, care îşi desfăşoară activitatea, în prezent, în cadrul Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Râmnicu Vâlcea, care se desfiinţează, va fi preluat în totalitate de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

    ART. 4

    Patrimoniul unităţii sanitare prevăzute la art. 1, stabilit pe baza bilanţului contabil de închidere la data predării-preluării, însoţit de balanţa de verificare sintetică, contul de rezultat patrimonial, situaţia fluxurilor de trezorerie, conturile de execuţie întocmite pe fiecare sursă de finanţare şi celelalte anexe, inclusiv cele care se întocmesc la finele anului, potrivit normelor în vigoare, se preia de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, prin protocol de predare-preluare, încheiat în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

    ART. 5

    La data expirării termenului prevăzut la art. 2 se abrogă poziţia nr. 339 din anexa nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 529/2010 pentru aprobarea menţinerii managementului asistenţei medicale la autorităţile administraţiei publice locale care au desfăşurat faze-pilot, precum şi a Listei unităţilor sanitare publice cu paturi pentru care se menţine managementul asistenţei medicale la autorităţile administraţiei publice locale şi la Primăria Municipiului Bucureşti şi a Listei unităţilor sanitare publice cu paturi pentru care se transferă managementul asistenţei medicale către autorităţile administraţiei publice locale şi către Primăria Municipiului Bucureşti, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 385 din 10 iunie 2010, cu modificările şi completările ulterioare.

              PRIM-MINISTRU

               EMIL BOC

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic