Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 608 /2006


pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1.718/2005 privind autorizarea Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru încheierea unor contracte comerciale de achiziţii publice şi a Ministerului Finanţelor Publice de a contracta credite externe pentru realizarea unor programe de achiziţii, precum şi pentru aprobarea modificării în structură a sumelor alocate Ministerului Administraţiei şi Internelor din credite externe pe anul 2006


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 02.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (02.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 19 din Legea bugetului de stat pe anul 2006 nr. 379/2005, cu modificările ulterioare, şi al art. 3 alin. (1) lit. c) din Legea datoriei publice nr. 313/2004,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. I

    Hotărârea Guvernului nr. 1.718/2005 privind autorizarea Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru încheierea unor contracte comerciale de achiziţii publice şi a Ministerului Finanţelor Publice de a contracta credite externe pentru realizarea unor programe de achiziţii, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.192 din 29 decembrie 2005, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. Alineatul (1) al articolului 1 va avea următorul cuprins:

    "Art. 1. - (1) Se autorizează Ministerul Administraţiei şi Internelor pentru încheierea contractelor comerciale de achiziţii necesare realizării Centrului de comandă şi control al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, modernizării Sistemului naţional informatic de evidenţă a persoanei şi înzestrării, dezvoltării şi modernizării reţelelor informatice şi radio convenţionale pe unde scurte şi unde ultrascurte ale Jandarmeriei Române, cu respectarea prevederilor legale privind achiziţiile publice, acţiunile fiind cuprinse în strategia Ministerului Administraţiei şi Internelor."

    2. După alineatul (1) al articolului 2 se introduce un nou alineat, alineatul (2), cu următorul cuprins:

    "(2) Lucrările de investiţii publice noi care fac obiectul contractelor comerciale prevăzute la art. 1 vor fi incluse în programul de lucrări de investiţii publice aferent Ministerului Administraţiei şi Internelor."

    3. După alineatul (1) al articolului 3 se introduce un nou alineat, alineatul (2), cu următorul cuprins:

    "(2) Celelalte cheltuieli aferente achiziţiilor prevăzute la art. 1 se vor asigura din sumele alocate cu această destinaţie de la bugetul de stat, prin bugetele anuale ale Ministerului Administraţiei şi Internelor."

    4. Anexa se modifică şi se înlocuieşte cu anexa nr. 1*) la prezenta hotărâre.

----------

    *) Anexa nr. 1 nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

    ART. II

    Se aprobă modificarea în structură a sumelor alocate Ministerului Administraţiei şi Internelor din credite externe pe anul 2006, conform anexei nr. 2 care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic