Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 600 /2006


privind sprijinul direct al statului acordat producătorilor de legume de seră şi ciuperci de cultură în anul 2006


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 09.12.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (09.12.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    a) copii ale actelor doveditoare privind încasarea contravalorii produselor livrate;

    b) declaraţie pe propria răspundere privind culturile înfiinţate în ciclul I, ale căror produse se livrează în anul 2006, în cazul legumelor de seră;

    c) raportul de producţie, în cazul ciupercilor cultivate şi recoltate din spaţiile climatizate;

    d) orice document din care să rezulte că în ultimul an au executat sau au în curs de derulare lucrări de investiţii pentru extinderea suprafeţelor culturilor în sere încălzite, modernizarea celor existente, îmbunătăţirea randamentului termic, prin modernizarea centralelor termice sau trecerea la soluţii alternative de încălzire, ori implementarea unuia din sistemele de management al calităţii, Sistemul European de Bune Practici Agricole - EUREPGAP, HACCP sau ISO, iar în cazul ciupercăriilor, construirea de spaţii noi sau amenajarea unor clădiri care au avut alte utilizări ori dotarea spaţiilor cu instalaţii moderne de cultură.

    ART. 6

    (1) Pentru a beneficia de sprijinul direct al statului, producătorii prevăzuţi la art. 1 trebuie să formuleze o cerere-tip, în două exemplare, al cărei model este prevăzut în anexa nr. 2, pe care să o depună la sucursala Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură judeţeană, respectiv a municipiului Bucureşti, până la expirarea perioadei de valorificare prevăzute la art. 3, însoţită de documentele justificative.

    (2) Acordarea sumelor se face în ordinea depunerii cererilor până la utilizarea în întregime a fondului alocat, ca sprijin direct al statului, pe produs.

    (3) Plata sprijinului direct se face de către Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, prin transfer în contul beneficiarului la trezorerii, iar pentru persoanele fizice, în contul deschis de acestea la bănci.

    ART. 7

    (1) În baza cererilor depuse de producătorii agricoli, reprezentanţii sucursalelor Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, verifică documentele justificative prevăzute la art. 5 alin. (2).

    (2) Documentaţia privind sprijinul direct şi un exemplar din cerere se păstrează în original la sediul sucursalei Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, şi se introduc într-un program informaţional.

    (3) Răspunderea pentru realitatea şi exactitatea datelor înscrise în documentaţiile producătorilor revine exclusiv solicitanţilor sprijinului financiar direct.

    ART. 8

    (1) Reprezentanţii sucursalelor Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, verifică îndeplinirea condiţiilor de acordare a sprijinului direct şi aprobă cererile producătorilor, întocmesc şi depun la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centralizatorul cererilor pentru încasarea sprijinului direct al statului pe culturi, în anul 2006, al cărui model este prevăzut în anexa nr. 3, însoţit de un exemplar al cererilor privind acordarea sprijinului direct.

    (2) Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură întocmeşte Centralizatorul sumelor cuvenite producătorilor ca sprijin direct al statului pe produs, în anul 2006, al cărui model este prevăzut în anexa nr. 4, pe care îl înaintează Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale.
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic