Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 598 /2011


pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 467/1990 privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice pentru obiectivul de investiţii "Racorduri la reţeaua de metrou din Bucureşti, tronsonul I Sălăjan-Linia de centură şi tronsonul II Gara de Nord-Basarab-Laromet"


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 17.10.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (17.10.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 42 alin. (1) lit. a) şi alin. (2) din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ARTICOL UNIC

    Hotărârea Guvernului nr. 467/1990 privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice pentru obiectivul de investiţii "Racorduri la reţeaua de metrou din Bucureşti, tronsonul I Sălăjan-Linia de centură şi tronsonul II Gara de Nord-Basarab-Laromet", publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 295 din 21 noiembrie 1992, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. Titlul hotărârii va avea următorul cuprins:

    "HOTĂRÂRE

    pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii «Racorduri la reţeaua de metrou din Bucureşti, tronsonul I Nicolae Grigorescu 2Anghel Saligny şi tronsonul II Gara de Nord 2-Basarab-Laminorului-Lac Străuleşti»"

    2. Articolul unic se renumerotează şi va deveni articolul 1.

    3. După articolul 1 se introduce un nou articol, articolul 2, care va avea următorul cuprins:

    "Art. 2. - Finanţarea obiectivului de investiţii, ai cărui indicatori tehnico-economici sunt prevăzuţi în anexa la prezenta hotărâre, se face din împrumuturile acordate de Banca Europeană de Investiţii, asigurate conform prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 64/2007 privind datoria publică, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 109/2008, cu modificările ulterioare, de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, din surse proprii ale Societăţii Comerciale de Transport cu Metroul Bucureşti «Metrorex» - S.A., precum şi din alte surse legal constituite, conform programelor de investiţii publice aprobate potrivit legii."

    4. Anexa se modifică şi se înlocuieşte cu anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

                       PRIM-MINISTRU

                         EMIL BOC

                      Contrasemnează:

                      ---------------
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic