Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 587 /2017


privind înscrierea în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi transmiterea în proprietatea publică a oraşului Breaza, judeţul Prahova, a unor imobile aflate în proprietatea publică a statului


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 28.01.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (28.01.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată
, al art. 9 alin. (1)
 şi al art. 20 alin. (1) din Legea nr. 213/1998
 privind bunurile proprietate publică, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale art. 263 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală
, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    (1) Se aprobă înscrierea în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului a bunurilor având datele de identificare prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre, intrate în domeniul public al statului ca urmare a procedurii de dare în plată, conform Procesului-verbal nr. 102.888/2014.

    (2) Se aprobă transmiterea bunurilor prevăzute la alin. (1) din proprietatea publică a statului în proprietatea publică a oraşului Breaza, judeţul Prahova, şi se declară din bunuri de interes public naţional în bunuri de interes public local.

    ART. 2

    Bunurile imobile prevăzute la art. 1 se transmit în proprietatea publică a oraşului Breaza în vederea constituirii unui parc industrial în condiţiile Legii nr. 186/2013
 privind constituirea şi funcţionarea parcurilor industriale.

    ART. 3

    În situaţia în care obiectivul prevăzut la art. 2 nu se finalizează în termen de 5 ani de la trecerea bunurilor imobile în domeniul public al oraşului Breaza, judeţul Prahova, ori în cazul în care nu se respectă scopul pentru care au fost trecute în domeniul public al oraşului Breaza, imobilele transmise revin de drept în domeniul public al statului şi în administrarea Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Ploieşti.

    ART. 4

    Predarea-preluarea imobilelor prevăzute la art. 1 se va face pe bază de protocol, încheiat între părţile interesate, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

    ART. 5

    Ministerul Finanţelor Publice va opera modificările corespunzătoare în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic