Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 578 /2006


privind acumularea de către Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat în anul 2006, ca stoc de urgenţă, a cantităţii de 500 bucăţi de construcţii uşoare din elemente modulate pentru cazarea familiilor sinistrate şi acordarea unui ajutor umanitar populaţiei din judeţele Călăraşi şi Dolj


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 01.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (01.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 30 alin. (4) şi (5) din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările ulterioare, al art. 11 lit. b) din Legea bugetului de stat pe anul 2006 nr. 379/2005 şi al art. 7 şi art. 8 alin. 5 din Legea nr. 82/1992 privind rezervele de stat, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    (1) Se aprobă acumularea de către Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat în anul 2006, ca stoc de urgenţă, a cantităţii de 500 bucăţi de construcţii uşoare din elementele modulate pentru cazarea familiilor sinistrate.

    (2) Acumularea cantităţii prevăzute la alin. (1) se va face în regim de urgenţă, din ţară sau din import, finanţarea fiind asigurată din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006, pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor, prin suplimentarea bugetului Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat pe anul 2006 la titlul 71 "Active nefinanciare", articolul 71.02. "Stocuri", alineatul 71.02.01. "Rezerve de stat şi de mobilizare", cu suma de 8.750.000 lei (RON).

    (3) Pentru asigurarea fondurilor prevăzute la alin. (2) se suplimentează Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului cu suma de 3.710 mii lei (RON) din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006.

    (4) Ministerul Finanţelor Publice este autorizat să introducă modificările corespunzătoare în structura bugetului de stat şi în volumul şi structura bugetului Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat pe anul 2006.

    (5) Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului împreună cu Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat vor elabora caietul de sarcini pentru achiziţionarea produsului prevăzut la alin. (1).

    ART. 2

    Se acordă un ajutor umanitar de urgenţă, cu titlu gratuit, în limita sumei de 8.750.000 lei (RON) constând în 500 bucăţi de construcţii uşoare din elemente modulate, conform anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre, pentru cazarea provizorie a persoanelor sinistrate ale căror case au fost distruse în urma fenomenelor meteorologice nefavorabile din judeţele Călăraşi şi Dolj.

    ART. 3

    Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat va scădea din gestiune la preţurile de înregistrare, prin debitarea contului 6891 "Cheltuieli privind rezerva de stat" prin creditul contului 304128 "Stocuri de urgenţă de materiale şi ambalaje", respectiv prin creditul contului 3041 "Materiale rezerve de stat", cantitatea de 500 bucăţi de construcţii uşoare din elemente modulate pentru cazarea familiilor sinistrate, aprobate a fi scoase din rezervele de stat, potrivit prezentei hotărâri, pe baza avizelor de expediţie şi a proceselor-verbale de predare-primire semnate de împuterniciţii desemnaţi de instituţiile prefectului din judeţele Călăraşi şi Dolj.

    ART. 4

    (1) Transportul construcţiilor uşoare din elemente modulate pentru cazarea familiilor sinistrate până la locul indicat de instituţiile prefectului din judeţele Călăraşi şi Dolj se va efectua în regim de urgenţă, prin grija unităţilor teritoriale din subordinea Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic