Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 540 /2005


pentru modificarea şi completarea Regulamentului de aplicare a Legii nr. 300/2002 privind regimul juridic al precursorilor folosiţi la fabricarea ilicită a drogurilor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.121/2002


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 29.06.2005 și 31.12.2006 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 29.06.2005 și 31.12.2006 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. V din Legea nr. 505/2004 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 300/2002 privind regimul juridic al precursorilor folosiţi la fabricarea ilicită a drogurilor,

    Guvernul României adopta prezenta hotărâre.

    ART. I


    Regulamentul de aplicare a Legii nr. 300/2002 privind regimul juridic al precursorilor folosiţi la fabricarea ilicită a drogurilor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.121/2002, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 772 din 23 octombrie 2002, se modifica şi se completează după cum urmează:

    1. Alineatul (10) al articolului 1 va avea următorul cuprins:

    "(10) Operatorul căruia i-a fost retrasă/anulată autorizaţia pentru operaţiuni cu precursori din categoriile I şi a II-a este obligat sa o depună în original la Ministerul Sănătăţii, în termen de 30 de zile de la data comunicării dispoziţiei de retragere/anulare."

    2. După alineatul (2) al articolului 2 se introduce un nou alineat, alineatul (2^1), cu următorul cuprins:

    "(2^1) Orice modificare a datelor cuprinse în documentele prevăzute la alin. (2) se comunică în termen de 15 zile unităţii de poliţie antidrog care a eliberat avizul."

    3. Articolul 3 va avea următorul cuprins:

    "Art. 3. - (1) Operatorii, persoane juridice care efectuează operaţiuni de fabricare, producere, tratare, sinteza, extracţie, condiţionare, distribuire, punere în vânzare, introducere pe piaţa, livrare, procurare, folosire, ambalare, transport, stocare-depozitare, manipulare sau orice alta activitate legală de import, export, tranzit ori intermediere de precursori din categoria a III-a, pot efectua astfel de activităţi pe baza autorizaţiei emise de Agenţia Naţionala pentru Substanţe şi Preparate Chimice Periculoase. Modelul autorizaţiei pentru operaţiuni cu precursori pentru categoria a III-a este prevăzut în anexa nr. 4.

    (2) Operatorii prevăzuţi la alin. (1) solicita Agenţiei Naţionale pentru Substanţe şi Preparate Chimice Periculoase eliberarea unei autorizaţii pentru operaţiuni cu precursori, pentru fiecare dintre activităţile desfăşurate şi pentru fiecare precursor din categoria a III-a.

    (3) Cererile de autorizare privind activităţile cu precursori din categoria a III-a se soluţionează în termen de 30 de zile de la data înregistrării acestora la Agenţia Naţionala pentru Substanţe şi Preparate Chimice Periculoase. Modelul cererii de autorizare este prevăzut în anexa nr. 5.

    (4) Condiţiile autorizării şi documentaţia necesară în vederea acordării autorizaţiei pentru operaţiuni cu precursori din categoria a III-a sunt prevăzute în anexa nr. 6.

    (5) Orice modificare a datelor cuprinse în documentele în baza cărora a fost eliberata autorizaţia pentru operaţiuni cu precursori din categoria a III-a se comunică în termen de 15 zile autorităţii emitente.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic