Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 539 /2006


privind acumularea de către Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat a unor stocuri de urgenţă destinate acordării de ajutoare umanitare


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 29.06.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (29.06.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul prevederilor art. 108 din Constituţia României, republicată, ale art. 30 alin. (4) şi (5) din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările ulterioare, ale art. 11 lit. b) din Legea bugetului de stat pe anul 2006 nr. 379/2005 şi ale art. 8 alin. 5 din Legea nr. 82/1992 privind rezervele de stat, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    Se aprobă acumularea ca stoc de urgenţă destinat acordării de ajutoare umanitare populaţiei sinistrate, în limita sumei de 35.000 mii lei (RON), a cantităţilor de produse prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    ART. 2

    (1) Pentru finanţarea acumulării cantităţilor de produse prevăzute în anexă se aprobă suplimentarea bugetului Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006, cu suma de 35.000 mii lei (RON).

    (2) Pentru asigurarea fondurilor prevăzute la alin. (1) se suplimentează cu suma de 35.000 mii lei (RON) Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006.

    ART. 3

    Se aprobă scoaterea din rezervele de stat, la solicitarea instituţiilor prefectului, ca ajutor umanitar cu titlu gratuit, a produselor acumulate conform art. 1.

    ART. 4

    Scoaterea efectivă din stocul rezervă de stat se va face cu aprobarea primului-ministru.

    ART. 5

    Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat va scădea din gestiune, la preţurile de înregistrare, prin debitarea contului 6891 "Cheltuieli privind rezerva de stat" prin creditul contului 304128 "Stocuri de urgenţă de materiale şi ambalaje", respectiv prin creditul contului 3041 "Materiale rezerve de stat", cantităţile de produse aprobate a fi scoase din rezervele de stat potrivit prezentei hotărâri, pe baza avizelor de expediţie şi a proceselor-verbale de predare-primire semnate de împuterniciţii desemnaţi de instituţiile prefectului din judeţele solicitante.

    ART. 6

    (1) Transportul produselor până la locurile indicate de instituţiile prefectului din judeţele solicitante se va efectua în regim de urgenţă, cu mijloace auto din dotarea unităţilor teritoriale din subordinea Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat sau cu mijloace ale unor societăţi comerciale angajate de acestea.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic