Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 523 /2006


pentru aprobarea Programului de dezvoltare comunitară în localitatea Hădăreni, judeţul Mureş, pentru perioada 2006-2008


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 03.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (03.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Având în vedere angajamentele asumate de Guvernul României în faţa Curţii Europene a Drepturilor Omului, în domeniul protecţiei drepturilor omului, în special a minorităţii romilor, criteriu politic de aderare a României la Uniunea Europeană, constând în adoptarea unor măsuri generale, în scopul prevenirii şi combaterii discriminării, prevenirii şi soluţionării conflictelor care pot genera violenţe, stimulării participării romilor la viaţa economică, socială, educaţională, culturală şi politică etc., măsuri menite să îmbunătăţească relaţiile dintre membrii comunităţii locale din localitatea Hădăreni, judeţul Mureş,

    în temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 30 alin. (2) din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările ulterioare, şi al art. 11 lit. a) din Legea bugetului de stat pe anul 2006 nr. 379/2005,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    Se aprobă Programul de dezvoltare comunitară în localitatea Hădăreni, judeţul Mureş, pentru perioada 2006-2008, şi bugetul alocat acestuia, prevăzute în anexele nr. 1 şi 2, care fac parte integrantă din prezenta hotărâre.

    ART. 2

    (1) Sumele necesare pentru finanţarea programului prevăzut la art. 1 se asigură de la bugetul de stat prin bugetul Secretariatului General al Guvernului alocat Agenţiei Naţionale pentru Romi pentru anii 2006-2008.

    Coordonarea programului va fi realizată de către Secretariatul General al Guvernului, Agenţia Naţională pentru Romi şi ministerele implicate în implementarea acestuia.

    Agenţia Naţională pentru Romi va deţine răspunderea în ceea ce priveşte derularea financiară a programului.

    (2) Sumele necesare în anul 2006 se asigură din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prin suplimentarea bugetului Secretariatului General al Guvernului pentru Agenţia Naţională pentru Romi la capitolul 67.01 "Cultură, recreere şi religie", titlul 55 "Alte transferuri", articolul/alineatul 550118 "Alte transferuri curente interne" cu suma de 1.500 mii lei (RON).

    ART. 3

    Se autorizează Ministerul Finanţelor Publice să introducă, la propunerea ordonatorului principal de credite, modificările corespunzătoare în structura bugetului de stat şi în volumul şi structura bugetului Secretariatului General al Guvernului pe anul 2006, potrivit art. 2 alin. (2).

    ART. 4

    Ministerele şi celelalte autorităţi ale administraţiei publice centrale cu atribuţii în domeniu vor acţiona pentru realizarea prevederilor cuprinse în programul prevăzut la art. 1.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic