Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 52 /2013


pentru aprobarea Normelor privind stabilirea numărului mediu minim de ore pentru finalizarea unei misiuni pe bază de proceduri convenite (ISRS 4400) contractate prin participarea la licitaţii, referitoare la verificarea utilizării fondurilor nerambursabile


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 09.12.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (09.12.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul prevederilor:

    - art. 5 alin. (3) lit. e) şi alin. (5) lit. c), h) şi i) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 75/1999 privind activitatea de audit financiar, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;

    - art. 15 alin. (3) din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Camerei Auditorilor Financiari din România, aprobat prin Hotãrârea Guvernului nr. 433/2011,

    Consiliul Camerei Auditorilor Financiari din România, întrunit în şedinţa din data de 12 decembrie 2013, hotãrãşte:

    ART. 1

    Se aprobã Normele privind stabilirea numãrului mediu minim de ore pentru finalizarea pe bazã de proceduri convenite (ISRS 4400) contractate prin participarea la licitaţii, referitoare la verificarea fondurilor nerambursabile, prevãzute în anexa care face parte integrantã din prezenta hotãrâre.

    ART. 2

    (1) Normele prevãzute la art. 1 reglementeazã bugetul indicativ al numãrului mediu minim de ore de lucru necesare pentru finalizarea unei misiuni pe bazã de proceduri convenite (ISRS 4400), referitoare la verificarea fondurilor nerambursabile contractate prin participarea la licitaţii pe SEAP, conform Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publicã, a contractelor de concesiune de lucrãri publice şi a contractelor de concesiune de servicii, aprobatã cu modificãri şi completãri prin Legea nr. 337/2006, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.

    (2) Normele nu reglementeazã o limitã superioarã a bugetului de timp, aceasta putând varia în funcţie de specificul fiecãrui proiect finanţat din fonduri europene, gradul de complexitate şi volumul cheltuielilor care trebuie verificate, precum şi de situaţia specificã întâlnitã în practicã.

    ART. 3

    Pentru misiunile cu un grad mai mic de complexitate, potrivit legii, numãrul minim de ore pe ansamblu poate fi mai mic cu pânã la 25% faţã de numãrul total prevãzut în anexã.

    ART. 4

    Nerespectarea prevederilor prezentei hotãrâri constituie abatere disciplinarã şi se sancţioneazã potrivit prevederilor art. 73 din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Camerei Auditorilor Financiari din România, aprobat prin Hotãrârea Guvernului nr. 433/2011.

    ART. 5

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic