Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 50 /2006


privind aprobarea obiectivelor salariale trimestriale, pe anul 2006, pentru operatorii economici monitorizaţi potrivit Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 79/2001 privind întărirea disciplinei economico-financiare şi alte dispoziţii cu caracter financiar


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 29.06.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (29.06.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul art. 108 din Constitutia României, republicată, şi al art. 11 alin. (3) din Ordonanţa de urgenta a Guvernului nr. 79/2001 privind intarirea disciplinei economico-financiare şi alte dispozitii cu caracter financiar, aprobata cu modificari prin Legea nr. 59/2002, cu completările ulterioare,

    Guvernul României adopta prezenta hotărâre.

    ART. 1

    (1) Fondul de salarii şi numărul mediu de personal prevăzute în bugetele de venituri şi cheltuieli pentru operatorii economici monitorizati aprobate pentru anul 2006 potrivit legii, precum şi reducerile efective de personal, defalcate pe trimestre la nivelul fiecarui minister şi fiecarei autorităţi publice centrale, sunt prevăzute în anexele nr. 1 şi, respectiv, nr. 2, care fac parte integrantă din prezenta hotărâre.

    (2) Fondul de salarii prevăzut la alin. (1) reprezinta limita maxima în anul 2006 şi constituie baza de calcul a drepturilor salariale ce urmeaza a fi negociate prin contractele colective de muncă.

    ART. 2

    (1) Plafoanele trimestriale cuprinse în anexa nr. 1, referitoare la fondul de salarii şi la numărul mediu de personal, reprezinta limite maxime, iar valorile referitoare la reducerea efectiva de personal, prevăzute în anexa nr. 2, reprezinta limite minime.

    (2) În limita plafoanelor prevăzute în anexa nr. 1 şi ţinând seama de valorile prevăzute în anexa nr. 2, fiecare minister, autoritate publică centrala, inclusiv Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, va defalca şi va transmite indicatorii respectivi fiecarui operator economic monitorizat aflat sub autoritate sau în coordonare, după caz.

    ART. 3

    Drepturile salariale ocazionale prevăzute în contractele colective de muncă sau, după caz, în contractele individuale de muncă, incheiate la nivelul operatorilor economici prevăzuţi la art. 1, reprezentand prima de vacanta, prima acordată cu ocazia sarbatorilor de Pasti, prima acordată cu ocazia zilei festive a unităţilor şi altele de aceasta natura, denumite bonusuri, se vor plati astfel încât, cumulat de la inceputul anului, sa reprezinte, pe primele 3 trimestre ale anului 2006, cel mult 65% şi, respectiv, cel mult 35% în trimestrul IV, din suma anuală corespunzătoare bonusurilor cuprinse în fondul de salarii aprobat.

    ART. 4

    (1) În trimestrele I, II, III şi IV ale anului 2006 operatorii economici monitorizati vor retine din fondul de salarii stabilit potrivit art. 2 alin. (2) o sumă reprezentand 4% din fondul de salarii aferent fiecarui trimestru, care se va utiliza numai cu avizul ministrului sau, după caz, al conducătorului autorităţii publice centrale, respectiv al Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului.

    (2) Suma reprezentand 4% din fondul de salarii aferent trimestrului I va putea fi utilizata numai în trimestrele urmatoare.

    (3) Utilizarea sumelor prevăzute la alin. (1) se aproba astfel încât, cumulat de la inceputul anului, fondul de salarii consumat de operatorii economici monitorizati să se incadreze în plafoanele stabilite pe fiecare unitate.

    ART. 5
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic