Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 486 /2006


pentru aprobarea bugetelor de venituri şi cheltuieli pe anul 2006 ale Companiei Naţionale "Romtehnica" - S.A. şi Companiei Române de Aviaţie "Romavia" - R.A., aflate în coordonarea Ministerului Apărării Naţionale


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 29.06.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (29.06.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 23 alin. (1) din Legea bugetului de stat pe anul 2006 nr. 379/2005,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    (1) Se aprobă bugetele de venituri şi cheltuieli pe anul 2006 ale Companiei Naţionale "Romtehnica" S.A. şi Companiei Române de Aviaţie "Romavia" - R.A., aflate în coordonarea Ministerului Apărării Naţionale, prevăzute în anexele nr. 1 şi 2 care fac parte integrantă din prezenta hotărâre.

    (2) Defalcarea pe trimestre a indicatorilor prevăzuţi în bugetele de venituri şi cheltuieli ale Companiei Naţionale "Romtehnica" - S.A. şi Companiei Române de Aviaţie "Romavia" - R.A. se aprobă de Ministerul Apărării Naţionale.

    ART. 2

    (1) Nivelul cheltuielilor totale aferente veniturilor prevăzute în bugetele de venituri şi cheltuieli ale Companiei Naţionale "Romtehnica" - S.A. şi Companiei Române de Aviaţie "Romavia" - R.A., prevăzute la art. 1, reprezintă limită maximă care nu poate fi depăşită decât în cazuri justificate, cu aprobarea Guvernului, la propunerea Ministerului Apărării Naţionale, cu avizul Ministerului Finanţelor Publice şi al Ministerului Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei.

    (2) În cazul în care în execuţie se înregistrează depăşiri sau nerealizări ale veniturilor din exploatare, companiile menţionate la art. 1 pot efectua cheltuieli de exploatare proporţional cu gradul de realizare a veniturilor din exploatare, cu încadrarea în indicatorii de eficienţă aprobaţi.

    (3) Fondul de salarii corespunzător majorării numărului de personal în anul 2006 la Compania Română de Aviaţie "Romavia" - R.A. va putea fi consumat pe măsura angajării personalului respectiv.

    ART. 3

    (1) Nerespectarea prevederilor art. 2 constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1.000 lei (RON) la 5.000 lei (RON).

    (2) Contravenţiei prevăzute la alin. (1) i se aplică dispoziţiile Ordonanţei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 180/2002, cu modificările ulterioare.

    ART. 4

    Contravenţia prevăzută la art. 3 se constată şi amenda se aplică de organele de control financiar ale statului, împuternicite potrivit legii, persoanelor vinovate de nerespectarea prevederilor prezentei hotărâri.

                           PRIM-MINISTRU
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic