Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 464 /2011


privind suplimentarea bugetului Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2011


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 21.10.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (21.10.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 30 alin. (2) din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    Se aprobă suplimentarea bugetului Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului cu suma de 10.000 mii lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2011, pentru plata arieratelor înregistrate de unităţile de învăţământ preuniversitar de stat şi de unităţile din subordinea Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret faţă de firmele de construcţii, precum şi pentru finanţarea unor cheltuieli de capital noi ale acestor unităţi, din care 8.000 mii lei la capitolul 65.01 "Învăţământ", titlul 71 "Active nefinanciare" şi 2.000 mii lei la capitolul 67.01 "Cultură, recreere şi religie", titlul 51 "Transferuri între unităţi ale administraţiei publice".

    ART. 2

    Suma prevăzută la art. 1 va fi repartizată inspectoratelor şcolare/Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret şi pe unităţi de învăţământ preuniversitar de stat/unităţi din subordinea Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, prin ordin al ministrului educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului.

    ART. 3

    Ordonatorii de credite răspund de modul de utilizare, în conformitate cu dispoziţiile legale, a sumelor alocate potrivit prevederilor art. 2.

    ART. 4

    Ministerul Finanţelor Publice este autorizat să introducă, la propunerea ordonatorului principal de credite, modificările corespunzătoare în volumul şi în structura bugetului de stat pe anul 2011.

                                 PRIM-MINISTRU

                                    EMIL BOC

                                Contrasemnează:

                                ---------------

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic