Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 414 /1995


pentru modificarea şi completarea Regulamentului privind organizarea licitaţiilor pentru achiziţiile publice de bunuri, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 63/1994


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 24.03.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (24.03.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Guvernul României hotărăşte:
    ART. 1

    Regulamentul privind organizarea licitaţiilor pentru achiziţiile publice de bunuri, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 63/1994 şi republicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 278 din 30 septembrie 1994, se modifica şi se completează după cum urmează:

    1. La articolul 2.5, după liniuţa a 4-a se adauga un nou text, cu următorul cuprins:

    "- reprezentantul ministerului de resort, pentru licitaţiile organizate de regiile autonome, în conformitate cu art. 13 din Ordonanţa Guvernului nr. 15/1993;"

    2. La articolul 2.8, alineatul 1 se introduc doua noi alineate, cu următorul cuprins:

    "Nu este admisă achiziţionarea de bunuri ale căror caracteristici depăşesc necesităţile concrete de utilizare ale persoanei juridice achizitoare.

    Pentru cheltuielile suplimentare ocazionate de realizarea unor achiziţii nejustificate se fac răspunzătoare persoanele vinovate, potrivit reglementărilor în vigoare."

    3. Liniuţa a 2-a alineatul 3 al articolului 2.8 se modifica şi va avea următorul cuprins:

    "- dacă în termenul menţionat în adresa prin care s-a solicitat oferta au fost făcute numai doua oferte, vor fi achiziţionate bunurile pentru care s-a prezentat preţul cel mai avantajos şi care corespund calitativ cerinţelor persoanei juridice achizitoare."

    4. La articolul 2.13, după alineatul 1 se introduce un nou alineat, cu următorul cuprins:

    "Preţul din oferta acceptată în urma desfăşurării unei proceduri de licitaţie publică este ferm şi nu poate fi modificat la încheierea contractului de achiziţie şi nici ulterior, pe toată perioada derulării contractului."

    5. Articolul 3.2 se modifica şi va avea următorul cuprins:

    "ART. 3.2. - Publicarea anunţului referitor la licitaţie se face în cotidianul Guvernului "Vocea României", la tariful stabilit de Regia Autonomă "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat", cu acordul Ministerului Finanţelor, şi, după caz, într-o publicaţie de raspindire locală."

    6. Articolul 4.11 se modifica şi va avea următorul cuprins:

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic