Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 379 /2008


privind stabilirea unor măsuri pentru evaluarea performanţelor profesionale individuale ale înalţilor funcţionari publici pentru anul 2007


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 20.03.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (20.03.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 22 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    (1) Evaluarea performanţelor profesionale individuale ale înalţilor funcţionari publici pentru anul 2007 se face de către Comisia de evaluare a performanţelor profesionale individuale ale înalţilor funcţionari publici, prevăzută de Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, denumită în continuare Comisia de evaluare, prin evaluarea activităţii desfăşurate potrivit atribuţiilor stabilite conform legii, pe baza următoarelor documente:

    a) raportul întocmit de înaltul funcţionar public, în conformitate cu prevederile art. 13 alin. (1) din anexa nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.209/2003 privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările ulterioare;

    b) referatul de evaluare întocmit de către primul-ministru pentru secretarul general al Guvernului, de către conducătorul autorităţii sau instituţiei publice în al cărei stat de funcţii se află funcţia publică, pentru funcţiile publice de secretar general şi secretar general adjunct din cadrul ministerelor şi al altor organe de specialitate ale administraţiei publice centrale, de către ministrul internelor şi reformei administrative, pentru funcţiile publice de prefect şi subprefect, respectiv de către secretarul general al Guvernului, pentru inspectorii guvernamentali;

    c) fişa postului înaltului funcţionar public evaluat.

    (2) La referatul de evaluare prevăzut la alin. (1) lit. b) se anexează obiectivele operaţionale pentru anul 2007, precum şi obiectivele operaţionale pentru anul 2008.

    ART. 2

    Raportul prevăzut la art. 1 alin. (1) lit. a) şi referatul prevăzut la art. 1 alin. (1) lit. b) se transmit Comisiei de evaluare cel mai târziu până la data de 30 aprilie 2008.

    ART. 3

    Prevederile art. 14 din anexa nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.209/2003, cu modificările ulterioare, se aplică în mod corespunzător.

    ART. 4

    (1) În vederea realizării evaluării performanţelor profesionale individuale pentru anul 2007, persoanele care au ocupat, pe parcursul perioadei evaluate, o altă funcţie publică din categoria înalţilor funcţionari publici decât cea ocupată la momentul realizării evaluării, întocmesc câte un raport distinct pentru fiecare perioadă de desfăşurare a activităţii în funcţia publică din categoria înalţilor funcţionari publici.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic